Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Ciekawa jestem, czy ja kiedyś takiego dnia dożyję, w którym się upiję :thinking:

Ja muszę by mnie nie zwolnili bo wtedy na alkohol mieć nie będę.

I koło się zamyka. Jesteś usprawiedliwiony.

2 polubienia

image

2 polubienia

Jeszcze 3 dni i 6h.

:joy: zobaczyłam wątek i sruuu do kalendarza :joy:
Po co to zrobiłam? Nic przecież nie piłam.

2 polubienia

A bo tak se siedzę, muzy słucham i… grilla bym zrobił.

2 polubienia

Oczywiście majówka ma być deszczowa qrwa jego w dupę pier#a mać.

Jesteś na działce? W naszej mieścinie słońce mocno świeci i grzeje. Pierwszy raz w tym roku miałam na sobie tylko tunikę poza domem. Na balkon już się nie da wyjść, taki skwar.

1 polubienie

Na działce byłem po robocie.
Mamy se tam zrobić grilla na majówkę rodzinno-sąsiedzkiego. A jak nie będzie pogody to balkonowego.

1 polubienie

U mnie kategoryczny zakaz grillowania na balkonie.

1 polubienie

Ale taki zwykły elektryczny. Można. Rodzice robią tak od lat i nikt się nie dojebał. Najwyżej mają smaka bo im pachnie.

2 polubienia

Taki elektryczny dymu nie daje. Taki to spoko. Tylko kto wyjdzie na balkon, jak deszcz będzie padał. Nic, tylko chlać w mieszkaniu.

Czego słuchasz ? Podaj link.

1 polubienie

Taki ma dobrze. Ja moge najwyzej elektrycznego.
Od kilku lat wszedzie zakazy, bo susza, a ostatnio jeszcze covid.
Na balkonie tez zakaz. Zreszta taras zabudowany na werande.

2 polubienia

A deszcz w ogole zapowiadaja.

Teraz moja sąsiadka ma problem bo na jej działce kot się okocił w szopce między gratami. Tak się z tymi małymi schowała że za cholerę nie idzie ich dojrzeć. Nie są tam za bardzo mile widziane.

Słucham playlisty na Spotify. Metal symfoniczny. Różne utwory wcześniej polubione.

1 polubienie

Podrosna to je wyprowadzi.
Jakies trzy miesiace.

1 polubienie

Ile?!

Mniej wiecej tyle maja kocieta jak kotka zaczyna je uczyc samodzielnosci i odstawia od cyca. Choc juz poltoramiesieczne powoli przyzwyczaja do innego jedzenia.
Teraz to one pewnie jeszcze slepe sa.

2 polubienia