Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Już tam konta nie mam. Darmowy okres się skończył.

1 polubienie

Moim rodzicom też niedawno przydarzyła się taka akcja. Komuś tam dali 2 koty małe. Te kotki zawsze najgłupsze miejsce se wybiorą.

Ja sobie płace za premium. 20 zł.

1 polubienie

Nie najgłupsze. Najbardziej niedostępne dla intruza. Te kotki wcześniej będą wychodzić z “dziupli”
2 lata temu wstawiłam tu sesję zdjęciową trójki kociąt. Uciekły mamusi na moją posesję. Kurde. Co za słodziaki.

2 polubienia

…boś Ty bogatym przecież jest… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Ale żeby tak się ukryć? Ja pier#ę.
Widać je jak się poświeci latarką.

1 polubienie

Ale 20 zł to nie dużo.

1 polubienie

W czym one Wam przeszkadzają?

Wolę sobie za to ajerkoniak kupić :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Obawa przed smrodem i alergią.

Alergia mnie przekonuje. Smród, nie!
Nie chce mi się laptopa otwierać. Więcej zdjęć mają koty, niż moje kwiaty :wink:

2 polubienia

Ja wolę pieseły.

1 polubienie

Moje ciotka ma 2 które przygarnęła kiedy były malutkie i mimo jakiejś tam tresury wciąż mają wyjebane. Same decydują komu usiądą na kolankach.

1 polubienie

Ale mnie lubią. Zawsze dają się głaskać i się kładą na nogach. :relaxed:

2 polubienia

Pies to inna bajka. W mieszkaniu nigdy kota nie miałam i mieć nie chcę. Psa i owszem.

Co do tego zapachu.
Były dni, że męczył mnie dziwny zapach na działce. Bardzo nieprzyjemny. Długo kombinowałam co w trawie piszczy. Teraz już wiem. To był bukszpan.

2 polubienia

Z punktu widzenia kotki to miejsce bezpieczne.
A, ze niedostepne to o to wlasnie chodzi

2 polubienia

O alergie na otwartej przestrzeni to nie musisz sie obawiac. Musialbys cyc wyjatkowo wrazliwy.
A kocury wydzielaja przykry dla nas zapach w czasie rui. Poza tym to jedne z najczysciejszych zwierzat, chyba ze je zamkniesz bez mozliwosci zalatwienia sie na zewnatrz lub nie utrzumujesz kuwety w czystosci.

2 polubienia

@okonek , kolega @Devil pobiegł na działkę powąchać bukszpan.
Pewno po drodze zahaczy o Żabkę
:beer: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

U mnie jest taka odmiana hibiskusa. Nawet najchetniejszy kot takiego smrodu nie narobi.

1 polubienie

Chyba nie znam. Za to miałam 20 krzewów bukszpanu. Sama to wybrałam, jako ładny dodatek do drewnianego płotu. Nie wiedziałam, że to tak śmierdzi :joy:

1 polubienie