Ja już mam. Długi weekend kurła.
Do monopolowego!!!
Ja pilem z klosza kierunkowskazu od zuka))
Da sie? Tylko troche checi i pomyslowosci.
Cóż jeszcze chwilka. Ale pamiętajmy że przyszły poniedziałek 11 listopad też wolny co znów daje nam 3 dni opier*a się.
Będzie zadyma na marszu niepodległości? Dla beki trzeba w tym samym czasie wypuścic tam marsz równości
Nie będzie zadymy, bo za pisu policja nie bawi się już w przebieranie się i prowokowanie do bojek, uczestniczenie w bojkach pod przykryciem. Co widać po marszach odkąd rządzi pis.
Nie przesadzaj, tecze to będą mieli uczestnicy - zadymiarze, widziałeś jak przebarwiaja sie siniaki? Tak od intensywnego fioletu do lagodnej zolcieni…
Lewactwo nie ma więc teraz jak ingerować w marsze od środka, dzięki skutecznemu odzieleniu kontrmarszow też. Więc zostają im media. Tak więc rok temu( Chyba rok temu?). Gdy grupa onr na marszu spaliła flage antify, to fakty tvn i wszystko co lewackie, zrobiło afere że UWAGA! narodowcy spalili flage Unii Europejskiej XDD przez samo to, mogę powiedzieć jakie fakty są zaklamame też.
Pomyliles epoki - fakt esbeecja miala ten zwyczaj, ze ci z departamentow IV i V mieli zwyczaj osbiscie brac udzial w procesjach i marszach. Nie liczac zastepowania panstwowej telewizji przy filmowaniu tychze. Pozniej to juz byla amatorka lub kibole wyszkoleni wcześniej i pozostawieni bez dozoru.
A PiS to cienkie bolki - jak juz na dzieci vzy staruszki policje wzywaja?
Wiem że na marszach za PO policja prowokowala i przebierala się i w przebraniach robiła zadymy i nie nie z YT i po prostu to wiem. Możesz uważać inaczej. Przecież to jest prosty schemat… Możemy posunąć się do takich rzeczy bo ludzie inteligentni i tak nie uwierzą w taki oczywiste i prymitywne działania no nie? XD uwierzą że to zły narodowiec
Ciekawe…
Zawsze znajda sie chetni, ale jakos sobie specjalnie zadym poza kibolsmimi z tamtych czasow nie przypominam.
I z zakrystii nie wyprowadzala SM.
A czy takie akcje w kościele jak ta z policją czy ta co teraz dajesz to nie może być celowa prowokacja, zmowa, akcja księży z kims(z kim?) aby robić coraz to większa afere wokół kościoła? Ju nie ważne czy ta bezdomna i 13 latek byli autentycznie czy podstawieni ale chodzi tylko o działanie księży
Niedługo strach będzie wejść do kościoła. A może od razu powołajmy policje wyznaniową?
Księża dostaną ochronę i paralizatory. Ochrona będzie sprawdzać czy ktoś nie ma w kieszeni wafelka.
Tja, a woda swiecona bedzie wydawana za okazaniem dowodu osobistego i zaswiadczenia o spowiedzi.
To już za chwilę, za moment. Długi weekend.
Kto jedzie ze mną 11 listopada bić sie z policją na marszu niepodległości?
Tłuczenie się z siłami porządkowymi mam dawno za sobą. One, te siły nazywały się ZOMO i żadne przepisy ich nie krępowały. Jak kogoś zatłukli w czasie zadymy, to był pech tego zatłuczonego.
A paradoks polega na tym, że ja się z nimi biłem, między innymi po to, by te marsze niepodległości były świętem w mojej Polsce.
Za PRL nie było Święta Niepodległości.
Wlasnie…
Było. Pamiętam jak w radiu, gdy wspominano kalendarium, rocznice z danego dnia, to 11 listopada była informacja, że 5 lat temu niepodległość odzyskała Angola. I tyle.
My jesteśmy tu gdzie wtedy. Oni tam gdzie stało zomo
niestety jak to mawiali klasycy?
Władza korumpuje, a władza absolutna korumpuje absolutnie(John Acton)
On podobno ma piękną karte opozycyjną.
No i on jeden zna prawdę o smoleńsku. Tylko że nie powie.