Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Już się robi, będę uprawiała LB :wink:

3 polubienia

Uprawiajcie co chcecie towarzysze :kiss::cupid:

2 polubienia

Tak jest towarzyszu generale!

1 polubienie

Uwaga, uwaga. Do końca weekendu pozostało jedynie niecałe 7h. Korzystajmy. Pamiętajcie tylko by rano zachować trzeźwość.

3 polubienia

Zawsze zostaje " na żądanie "
:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue:

2 polubienia

O toto :smiling_imp:

Tydzień roboczy przeleciał jak w pysk strzelił
Ogłaszam więc weekend!!!
Przypominam również że w przyszłym tygodniu weekend rozpocznie sie już w piątek 1 listopada z powodu święta zmarłych/świętych. Hurra!

PS. Pijcie z gwinta lub kieliszka. Nie ze znicza.

2 polubienia

Piłem i ze znicza, a nawet z żarówki i swojej garści.

3 polubienia

Ważne że nie rozlaliście towarzyszu.

2 polubienia

Musiało w tym momencie tego dobra być sporo i pragnienie spore też musiało być, skoro garśćmi się czerpało.:palms_up_together:

1 polubienie

Pragnienie było, naczyń brakowało.

Znałem takie co i z buta pił. Nie liczy się naczynie tylko zawartość.
Niestety juz nie żyje. Marskość wątroby.

Z buta? Niektórzy to lubią sobie utrudniać… Nie mógł się napic z tego z czego wlal sobie do tego buta? Xd

1 polubienie

Znicze osyatnio coraz częściej plastikowe, fuj.
A ja sie na Halloween zaopatrzyłam w pomarańczowego kwiatka w doniczce imitujacej dynie.

Pozostało jeszcze 8h i 10 minut do końca weekendu. Sex, drugs and rock n roll

Ja bym radzila zaczac leczyc kaca. Tym bardziej, ze tym razem byl o godzine dluzszy…

2 polubienia

Nie jestem bardzo pijany. Co prawda jeszcze wypiję ale wcześniej pójde spać (po 22:00) wiec do 6:00 powinno być OK.

Ten wątek jest lekkostrawny więc przypominam że już pojutrze długi weekend.
Niech żyje bal. Niekoniecznie wszystkich świętych. Martwi głosu nie mają a szkoda.

2 polubienia

No to zrobiles dobra robote! Koniecznie musze kupic cos do zarcia!!! :slight_smile:

Akurat ten to tak pod Wszystkich Swietych podchodzi. Mam nadzieje, ze uszy Ci nie zwiedna

1 polubienie