Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

I znów 5dni czekania na stan wewnętrznego spokoju.

3 polubienia

4 dni. Piątek to Wigilia
:beer:

1 polubienie

W zasadzie to nawet 3 o ile uda mi się ubrać każdego dnia w inny sweterek (to mi jakoś zajmie uwagę może). ps dzięki za pocieszenie, chociaż w Wigilię pracuję do późniejszej godziny niż sklepy.

1 polubienie

Już…a poszedł ten poniedziałek!

1 polubienie

Wypijmy za to
:beer:

2 polubienia

Dołączam się. :+1:

2 polubienia

Święta kurła!!!
:beer::tumbler_glass:

1 polubienie

Kurtularnie proszę.

1 polubienie

Na przystanku autobusowym spotyka się dwóch kolesi;
– cześć Stefan, jaki idzie?
– Jakoś leci, a ty ożeniłeś się wreszcie?
– Nie…
– To na co czekasz?
– Na autobus…

3 polubienia

Kolega @Devil budzi się po Sylwestrze, a tu… Trzech Króli… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Zapewne masz tam ledy, i one za darmo nie świecą. Prądożerne nie są - mają stały pobór niezależnie od ich koloru świecenia, dodatkowe ledy to i dodatkowe baterie - bez tej baterii cały zestaw LED / z tymi dodatkowymi ledwie świeci. Musi być wyrównana energia potencjałów z dodatkowej bakteri Takie prawo Oma i Wolta z fizyki

1 polubienie

Ci królowie to z flaszkami przyszli?

Wtorek.

1 polubienie

Dopiero. Ale już jutro wpół do weekendu.

1 polubienie

Czwartek. Jeszcze dzień w kopalni w tym łomocie.

3 polubienia

to trzeba bylo kupic takie na ogniwa sloneczne - tam tylko jeden akumulatorek potrzebmy, a doladowanie fotowoltaiczne masz w dzien.
ja za 4 euro takie kupilam u Chinczykow
image

o dziękuję :slight_smile: Nie wiedziałam, że coś takiego jest. Jak przeżyję ten jazgot w kopalni to pomyślę o tym zakupie. Może nikogo nie zamorduję za jazgot :frowning:

2 polubienia

Gotowi na sylwka?

Własnie zawijam szampana dla starszych państwa…Nie wiem czy jestem gotowy bo taka historia trafia mi sie drugi raz w życiu :thinking: :upside_down_face:

1 polubienie

Poniedziałek :pensive::skull:

1 polubienie