Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Smutna prawda, ale prawda :shushing_face:

1 polubienie

Fakt. Likiery a czasem koniaki mogą wywołać zwrot treści żołądka na zewnątrz. Lepiej pić wódkę ale nie na czczo. Nie polecam też z sałatkami.

2 polubienia

Widząc w swoim życiu już wiele wymiocin w tym i własnych stwierdzam że ich skład stanowią głównie warzywa z majonezem. Odradzam.

1 polubienie

Pić to trza umić!
:sunglasses:

2 polubienia

Amen

1 polubienie

Pisz tak częściej, bo lato się zbliża wielkimi krokami i dzięki Tobie wbiję się w kostium sprzed lat :joy:
Zupełnie przestałam być głodna i sobie spokojnie nie zjem dziś kolacji :joy:

2 polubienia

Może jeszcze po szklaneczce?

3 polubienia

Fajna “szklaneczunia”. :grin:

2 polubienia

:stuck_out_tongue_winking_eye: Jakby to ktoś poczytał to jakbyśmy byli patusami… ale tylko w piątki

2 polubienia

A jakbym ja napisała słownik? Z kimś, nie sama. Jest to realne, bo mam kontakty. Zapytam przy okazji dyskusji. Zająć to może resztę życia. Miałabym jakiś cel zamiast bania się wariata.

1 polubienie

Bycie patusem, to coś złego?
Co ty taka nietolerancyjna?

3 polubienia

Będę spać.

2 polubienia

Koniaki te marketowe to mi smakowo przypominaja bimber doprawiony pasta do butów.
Ogólnie jakość brandy się popsuła. Przyspieszyli produkcje idac na ilość
Trzeba dokladnie nalepke przeczytac i butelkę obejrzeć zanim coś kupisz.

2 polubienia

Zdrowa woda żelazista, którą raczył dzielny Szwejk podporucznika Duba miała smak końskiego moczu i gnojówki. Ale, to, co przedtem wypił nasz wojak duszkiem z butelki, miało ten należyty smak. :grinning:

3 polubienia

Łódzkiego piwa z czasów komuny nie przebiło.

2 polubienia

Koszalińskie lepsze nie było.

2 polubienia

Jeszcze tylko jutro do 15:00 muszę być trzeźwy
:beer:

3 polubienia

Oby to tej 15 szybko i w miarę bezboleśnie zleciało.

Rozumiem ten ból przed 15, jestem z Tobą, wspieram Cię, łajzo Ty moja… :beer: :+1: :beer: :+1: :raised_back_of_hand:

1 polubienie

No to jazda
:beer:

1 polubienie

Ja już zacząłem, nie ma na co czekać…

:beer: :beer: :beer:

1 polubienie