Pamiętacie Kononowicza?

Ofiara żartów człowiek który uwierzył w to że może zostać prezydentem. https://rozrywka.o2.pl/plotki/pozowal-na-sciankach-dzis-jest-w-fatalnym-stanie-kononowicz-trafil-do-szpitala-7108768774855392a

Ten prosty i naiwny człowiek stał się ofiarą chytrości. Dał się wykorzystać. Co za czasy.

1 polubienie

O tym właśnie mówię. Biedakowi wmówili że może być a naśmiewali się z niego.

Ciezko chory podobno jesr?
A niestety w Polsce prezydentem moze zostac teoretycznie nawet spadochroniarz z czarnymi teczkami.w walizce, ktory ogral Mazowieckiego, a przegral z Wałęsą. Tyminski Stan niejaki.
Tak, że nie kpilabym z chorego czlowieka.

2 polubienia

Ja nie kpię . Po prostu żal mi go

1 polubienie

Jego kandydatura na prezydenta Białystoku to dopiero czubek góry lodowej. Potem jego sława była spieniężana filmikami na YouTube’ie i to przez prawie 10 lat. On tam opowiadał mitomańskie historie typu, że on był ochroniarzem Jana Pawła II i ogółem, kogo on nie znał, gdzie on nie był i czego on nie robił. On pijał absurdalne ilości mleka, mimo cukrzycy.

Zanim ja nie zacząłem oglądać Mlecznego Człowieka, to ja nie byłem świadom, jak bardzo Internet jest usłany aluzjami i nawiązaniami do uniwersum Szkolnej 17: nawiązania do Choroszczy, powiedzonka: ogółem, całe te, dla jego itd.

2 polubienia