-
w czasie II wojny światowej zginęło ok. 47 milionów Polaków
-
w czasie II wojny światowej Polacy uratowali ok. 11 milionów Żydów
-
II wojnę światową wygrali Polacy, zachód nas zdradził a ruskie wbili nóż w plecy
-
po wojnie ok. 2 milionów Żydów wstąpiło do UB
-
Żydzi z UB zamordowali ok. 7 milionów Polaków
-
obecnie w Polsce mieszka ok. 17 milionów Żydów, ok. 13 milionów komuchów, ok. 4 milionów Lemingów alias kodziarzy vel totalniaków de domo III pokolenie UB i garstka Polaków o piastowsko-powstańczo-wyklętym rodowodzie (nie mylić z “Polakami” bądź osobami polskojęzycznymi)
-
głównym zajęciem świata jest antypolonizm
-
Polacy są najlepsi
A Chrystus był Polakiem! Tak nam dopomóż Bóg! Amen.
A Lech Kaczyński był męczennikiem?
Nie był, a już jest!
Santo subito?
Od Piastow to z daleka, bo nam sie kolega @birbant sie wkurzy.
Reszta podchodzi pod lekture fantazy.
Zapomniales jeszcze o donosicielach do Brukseli zabierajacaj nam pieniadze. Te ktore nam sie naleza oczywiscie.
A w ogole Polska mesjaszem narodow.
Skad ty masz takie wiadomosci?
Sam to wymyśliłes?
Tera modne jest takie dopisywanie “według pis” czy coś i hejtowanje za to pis… Nie zawsze przecież jest temat a na pis trzeba jechać i pluc jadem xd
Niektóre punkty to taka polprawda przecież… No większość w sumie… Oprócz tego że Polacy są najlepsi… To pozmieniać tylko liczby… I delikatnie “złagodzić” punkt 3 i przedostatni…
Uczymy się z TVP Info. Dzisiaj szukałem meczu Kubota i Świątek i trafiłem przypadkiem na TVP Info. U nas tu masz Wersal, w porównaniu z tym co zobaczyłem. Przypomniała mi się Polska Kronika Filmowa z czasów komuny i sesje z DTV.
Ale to trochę ekhem takie żenująco prymitywne jest
Masz rację, to jest bardzo żenujące, a nawet kłamliwe. @Devil wzorował się na tym, co głoszą narodowcy i skrajna prawica. Niczego nie wymyslił, tylko to sparafrazował. Sarkastycznie.
Wymyślił to bo nikt tak nie mówi… A to co głoszą narodowcy i skrajna prawica to prawda…
To ty tylko widzisz i słyszysz, co chcesz, a nie to co jest.
Na własne uszy słyszałem. I pogrzeb dokładniej w necie.
To co tam na górze jest nie prawda? Np To że 2 mln Żydów wystąpiło do UB czy to że w ogóle wstąpili? Wystąpili czyli Devil wymyślił liczbę 2 mln…
Liczba jest 20 razy zawyżona, choć prawda jest, że mnóstwo Żydów było w UB i w komunistycznym rządzie.
Ale w tym, co napisał Devil nie chodzi o Żydów,a o sposób myślenia skrajnej prawicy.
weź przestań nazywać tych komuchów deklarujących wiarę w Boga skrajną prawicą…
Iii…, tam…,
Czyli jaki to jest sposób? Zresztą po co napisał PIS a teraz obrażana jest prawica? Oglądam dużo materiałów i telewizję internetowe prawicowe i od razu widze że nie ma to dużo wspólnego z tym jak wypowiadają się ludzie związaniz prawica…