Państwo PiS - najnowsza historia Polski:

• w czasie II wojny światowej zginęło ok. 47 milionów Polaków

• w czasie II wojny światowej Polacy uratowali ok. 11 milionów Żydów

• II wojnę światową wygrali Polacy, zachód nas zdradził a ruskie wbili nóż w plecy

• po wojnie ok. 2 milionów Żydów wstąpiło do UB

• Żydzi z UB zamordowali ok. 7 milionów Polaków

• obecnie w Polsce mieszka ok. 17 milionów Żydów, ok. 13 milionów komuchów, ok. 4 milionów Lemingów alias kodziarzy vel totalniaków de domo III pokolenie UB i garstka Polaków o piastowsko-powstańczo-wyklętym rodowodzie (nie mylić z “Polakami” bądź osobami polskojęzycznymi)

• głównym zajęciem świata jest antypolonizm

• Polacy są najlepsi

5 polubień

A Chrystus był Polakiem! Tak nam dopomóż Bóg! Amen.

6 polubień

A Lech Kaczyński był męczennikiem?

2 polubienia

Nie był, a już jest!

1 polubienie

Santo subito?

2 polubienia

Od Piastow to z daleka, bo nam sie kolega @birbant sie wkurzy.
Reszta podchodzi pod lekture fantazy.
Zapomniales jeszcze o donosicielach do Brukseli zabierajacaj nam pieniadze. Te ktore nam sie naleza oczywiscie.
A w ogole Polska mesjaszem narodow.

4 polubienia

Skad ty masz takie wiadomosci?

Sam to wymyśliłes?

Tera modne jest takie dopisywanie “według pis” czy coś i hejtowanje za to pis… Nie zawsze przecież jest temat a na pis trzeba jechać i pluc jadem xd

1 polubienie

Niektóre punkty to taka polprawda przecież… No większość w sumie… Oprócz tego że Polacy są najlepsi… To pozmieniać tylko liczby… I delikatnie “złagodzić” punkt 3 i przedostatni…

Uczymy się z TVP Info. Dzisiaj szukałem meczu Kubota i Świątek i trafiłem przypadkiem na TVP Info. U nas tu masz Wersal, w porównaniu z tym co zobaczyłem. Przypomniała mi się Polska Kronika Filmowa z czasów komuny i sesje z DTV. :wink:

3 polubienia

Ale to trochę ekhem takie żenująco prymitywne jest :rofl:

Masz rację, to jest bardzo żenujące, a nawet kłamliwe. @Devil wzorował się na tym, co głoszą narodowcy i skrajna prawica. Niczego nie wymyslił, tylko to sparafrazował. Sarkastycznie.

3 polubienia

Wymyślił to bo nikt tak nie mówi… A to co głoszą narodowcy i skrajna prawica to prawda…

To ty tylko widzisz i słyszysz, co chcesz, a nie to co jest.
Na własne uszy słyszałem. I pogrzeb dokładniej w necie.

To co tam na górze jest nie prawda? Np To że 2 mln Żydów wystąpiło do UB czy to że w ogóle wstąpili? Wystąpili czyli Devil wymyślił liczbę 2 mln…

Liczba jest 20 razy zawyżona, choć prawda jest, że mnóstwo Żydów było w UB i w komunistycznym rządzie.
Ale w tym, co napisał Devil nie chodzi o Żydów,a o sposób myślenia skrajnej prawicy.

3 polubienia

weź przestań nazywać tych komuchów deklarujących wiarę w Boga skrajną prawicą…

3 polubienia

Iii…, tam…, :stuck_out_tongue:

Czyli jaki to jest sposób? Zresztą po co napisał PIS a teraz obrażana jest prawica? Oglądam dużo materiałów i telewizję internetowe prawicowe i od razu widze że nie ma to dużo wspólnego z tym jak wypowiadają się ludzie związaniz prawica…