Pantofelek Kopciuszka

Dlaczego Kopciuszkowi spadł pantofelek, skoro według baśni pasował na stopę idealnie? Czy nie powinien być za luźny, żeby spaść?

5 polubień

…“aby wypełniło się pismo…”

2 polubienia

Potkneła sie.
Terminy,pośpiech…To zawsze zły doradca.

3 polubienia

Bo to byl zaczarowany pantofelek. Do tego szklany. Czyli z nieodpowiedniego surowca, stopa sie spocila i sie zeslizgnal. Ale trudno isc na bal w trampkach. Nawet bal sportowca.

7 polubień

Dobre!
W różnych butach już tańczyłam. W szpilkach na niebotycznych obcasach, w glanach i treckingach, ale w szklanych - nigdy, nie mam doświadczenia :slight_smile:

5 polubień

Bo nie jesteś Kopciuszkiem! :grinning:

2 polubienia

Obcas się wygiął, noga się przekręciła i but się zdjął
Może szła po kocich łbach.

2 polubienia

Bo nawet jak pasowal to nie obejmowal calej stopy - moglo to byc cos jak wspolczesne balerinki tylko piety i niewielki czubek stopy
image
Sama kiedys taki zgubilam spieszac sie do metra. Nieswiadomie podnioslam i zalozylam znowu - a szkoda, bo przeciez moglby to znalezc jakis ksiaze…Wtedy jeszcze bylam piekna i mloda (dzis jestem tylko piekna :crazy_face:)

6 polubień

I MŁODA!!! Nie dawaj sobie kitu wciskać!

3 polubienia

Sugerujesz, że jestem Kopciuchem? :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

Byle nie kopciuchem :rofl: :rofl:

1 polubienie

Oops, okularków nie założyłem :wink:

1 polubienie

Jaaaaaaaaaaaaaa… :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

2 polubienia

Bucik z aromatem?

2 polubienia

FUJJJJJJJJJJJJ!!! (cała…)

1 polubienie

Żona do męża - widzisz ! ja piorę, sprzątam, gotuję , ubieram dzieci, płacę rachunki…czuję się jak kopciuszek !, A nie mówiłem ci że ze mną będzie ci jak w bajce

5 polubień