paranoja czy jak?

ta poprawność polityczna to jakieś wirusy czy co?
może big boss z Kanady problem przybliży?
bo ja jak na razie czytam, ze najbardziej obrażeni są biali ludzie z konkurencyjnych partii - do tego blondyni o niebieskich oczach…
no i co z Trzema Królami, z których jeden zwyczajowo szuwaksem traktowany?
nie licząc Negatywa z Alternatywy 4 i poczciwego murzynka Bambo?

4 polubienia

Oczywiscie ze paranoja. Widzac “pociag” dziewczynek do przebierania sie za ksiezniczki to nalezaloby szykowac miejsca odosobnienia dla “popierajacych monarchie”… Czegos takiego moj watly umysl nie ogarniia. Aladyn: NO TO CO???

1 polubienie

No faktycznie…Myslalem ze bycie debilem jest zarezerwowane dla Europy…A tu prosze…
To juz nie jest poprawność.To jest jazda dla półgłówków.
Jesli ja jestem na koniec pazdziernika przebrany za trupa,co zdarzylo mi sie chyba dwa razy,to znaczy ze nalezy mnie wylac z pracy,tak?
Trzej królowie?
Teraz to sa kobiety.W tym jedna przynajmniej to lesba…

2 polubienia

Przecież u nas też na tym samym poziomie toczyła się dyskusja i nadal toczy.
Wcześniej było o braciach co ukradli księżyc, teraz ciągłe nawiązywanie do nie posiadania żony.

3 polubienia

Co za bzdura!

1 polubienie

Lat temu 18 trudno mu było przewidzieć, że zostanie premierem i, że idiotyzm poprawności politycznej jest chorobą postępową.
Niepotrzebnie się teraz kaja i przeprasza, bo to woda na młyn jego przeciwników politycznych i różnych fanatyków. On powinien ogłosić, iż to przebranie, to wyrażenie jego fascynacji kulturą arabską i sympatii to arabskich narodów. W ten sposób chciał być solidarny z Arabami. :grinning:

3 polubienia

Wybory są za miesiąc, to się chwytają co popadnie… :wink:

4 polubienia

I posiadania kota…

A to by byla JAJA! :sweat_smile:

1 polubienie

Paranoja

2 polubienia

To by go za zwolennika terroryzmu uznali)))
Obecne kampanie przypominaja mi hiszpanskie swieto pomidora,gdzie ludzie na ulicy 9brzucaja sie pomidorami.
Tyle,ze politycy uzywaja w tym celu gowna.

3 polubienia

Kolejna aferka wyjęta z dupska. Wszyscy byli kiedyś młodzi, zbuntowani i popełniali błędy.

3 polubienia

Pytanie za tysiacdolarowke z Waszyngtonem - czy mamy akurat to traktować jak błąd???