Oglądam, mój kolega Francuz też ogląda i mówi, że choć jest za rodakami, to wygrana Polaków wcale go nie zmartwi :))
pierwszy do tyłu. Za dużo błędów.
O la la , jakie nerwy.
Latwo nie będzie. 2 punkty do przodu, to nic.
Wiem.
Ja pierniczę, baty.
łatwy ten finał dla żabojadów (2:0)
Z nerwów poszłam sprzątać lodówkę, wolałam słuchać komentatorów niż patrzeć w tv.
Ale i tak JESTEM DUMNA!!! BRAWO!!!
tak bardzo nie lubię żabojafów, ale trzeba im oddać ze na finał byli lepsi. Pobożne życzenia to za mało by zdobywać złoto.
Mialas rację
Dość żenująca gra z Francją o złoto.
““Trzeba pamiętać o zwycięstwach, które były. Nie da się osiągać sukcesów przez dziesięć lat cały czas. Każdy prędzej czy później płaci się za to zdrowiem, czy zniżką formy. Chciałabym, aby ludzie o tym pamiętali. Konrad czy nasza sztafeta zdobywali ważne medale. Tego się nie wymaże z historii, że był wicemistrzem Europy czy finalistą olimpijskim – dodała podczas spotkania z dziennikarzami.””
Te słowa Kaczmarek nie są odnośnie siatkarzy, jednak są kwintesencją tak naprawdę do wszystkich innych dziedzin sportu.
Jeszcze jest nadzieja. Duda ma zaskarżyć wynik meczu do Trybunału Konstytucyjnego.
Patrze na Tamberiego w skoku wzwyż…Juz dwa razy strącił 2.22…Mistrz Europy…Showman…
Jak powiedzieli,bravissimo or arrivederci…
Bravissimo!!!
Tamberi skacze dalej!
A ten patyk z Qataru,skacze jak nasz Partyka…Ech…
100ppł.Kciuki za Holenderkę!!!
Aj,do połowy dystansu Visser była druga…
Tamberi strąca 2.27…Jakby on-nie-on…
Trzecia próba i…Odpada.A więc,arrivederci.Szkoda.
Chyba pogięło organizatorów na 5000.Biegnie ich blisko 20…
Ale…
Jakooob Ingebrigtsen!!! 5000 m o 20 m. przed koalicją Kenia/Etiopia
Umarł król,niech żyje król…Włosi mają teraz wzwyż Saville’a jeśli nie przekręcam.Już 2.31…
A w oszczepie pań cały misterny plan w…
Gdyby nie to że jutro muszę do pracy…Zasrane dno na jakim jesteśmy.Ten naród nie nadaje sie do niczego.
Jak dobrze że juz w nim nie funkcjonuję.
Teraz paluchy za Famke Bol i Holandie!!!
Nie obrazaj narodu jako całości. W tym prezez i pinokio wraz sekta toruńska są lepsi
Przestań sie wreszcie popisywać!!!
W dodatku nie na temat.
Albo zrób sobie wreszcie swój temat do bredni.