Paryż 2024

Oglądam, mój kolega Francuz też ogląda i mówi, że choć jest za rodakami, to wygrana Polaków wcale go nie zmartwi :))

2 polubienia

pierwszy do tyłu. Za dużo błędów.

2 polubienia

O la la , jakie nerwy.

Latwo nie będzie. 2 punkty do przodu, to nic.

1 polubienie

Wiem.

Ja pierniczę, baty.

łatwy ten finał dla żabojadów (2:0)

1 polubienie

Z nerwów poszłam sprzątać lodówkę, wolałam słuchać komentatorów niż patrzeć w tv.
Ale i tak JESTEM DUMNA!!! BRAWO!!!

2 polubienia

tak bardzo nie lubię żabojafów, ale trzeba im oddać ze na finał byli lepsi. Pobożne życzenia to za mało by zdobywać złoto.

2 polubienia

A ja mowiam, żeby Jonasza dudasza na mecz nie posyłac?

4 polubienia

Mialas rację

1 polubienie

Dość żenująca gra z Francją o złoto.

““Trzeba pamiętać o zwycięstwach, które były. Nie da się osiągać sukcesów przez dziesięć lat cały czas. Każdy prędzej czy później płaci się za to zdrowiem, czy zniżką formy. Chciałabym, aby ludzie o tym pamiętali. Konrad czy nasza sztafeta zdobywali ważne medale. Tego się nie wymaże z historii, że był wicemistrzem Europy czy finalistą olimpijskim – dodała podczas spotkania z dziennikarzami.””
Te słowa Kaczmarek nie są odnośnie siatkarzy, jednak są kwintesencją tak naprawdę do wszystkich innych dziedzin sportu.

2 polubienia

Jeszcze jest nadzieja. Duda ma zaskarżyć wynik meczu do Trybunału Konstytucyjnego.

4 polubienia

Patrze na Tamberiego w skoku wzwyż…Juz dwa razy strącił 2.22…Mistrz Europy…Showman…
Jak powiedzieli,bravissimo or arrivederci…
Bravissimo!!!
Tamberi skacze dalej!

A ten patyk z Qataru,skacze jak nasz Partyka…Ech… :slightly_smiling_face:

100ppł.Kciuki za Holenderkę!!!
Aj,do połowy dystansu Visser była druga…

Tamberi strąca 2.27…Jakby on-nie-on…
Trzecia próba i…Odpada.A więc,arrivederci.Szkoda.

Chyba pogięło organizatorów na 5000.Biegnie ich blisko 20…
Ale…
Jakooob Ingebrigtsen!!! 5000 m o 20 m. przed koalicją Kenia/Etiopia

Umarł król,niech żyje król…Włosi mają teraz wzwyż Saville’a jeśli nie przekręcam.Już 2.31…

1 polubienie

A w oszczepie pań cały misterny plan w…

Gdyby nie to że jutro muszę do pracy…Zasrane dno na jakim jesteśmy.Ten naród nie nadaje sie do niczego.
Jak dobrze że juz w nim nie funkcjonuję.

2 polubienia

Teraz paluchy za Famke Bol i Holandie!!!

2 polubienia

Nie obrazaj narodu jako całości. W tym prezez i pinokio wraz sekta toruńska są lepsi

1 polubienie

Przestań sie wreszcie popisywać!!!
W dodatku nie na temat.
Albo zrób sobie wreszcie swój temat do bredni. :exploding_head: