Paryż 2024

Może i tak,Ja w TV oglądałem to pokazywali 44 ale co za różnica i tak na szarym końcu my…

3 polubienia

Na razie bez kontrowersji

Ale już pod względem ogólnej liczby zdobytych medali mamy 22 miejsce (oficjalna klasyfikacja jest wg liczby złotych medali)

2 polubienia

Gdzie będę zimowe igrzyska?

W Mediolanie i Cortina d’Ampezzo.
Ale nie wiem czy będzie co oglądać. Nasi jak zdobędą jeden medal to będzie cud.

2 polubienia

Mamy short track,panczenistów…Zawsze dotąd mozna było liczyć na dobre występy biathlonistek co sie niestety od trzech lat,posypało wraz z koncem kariery Weroniki Nowakowskiej.
Na skoki już chyba nikt nie liczy,biegi zostały elegancko zaorane przez działaczy i mamy sytuacje nie do pomyślenia w innych krajach gdy nic nie zostało po Justynie Kowalczyk.
Co do skoków,odpowiedz przyniesie zima.Trwa stagnacja brak jakichś zawodników na miare Małysza czy Hannavalda.Co sezon to ktoś inny…Ale nie liczę na cuda.Chyba że na małej skoczni…
I tu sie temat wyczerpuje.No chyba że skakanie po muldach,jakis slalom równolegly…A może Gąsienica-Daniel czy Magda Łuczak?Ale to raczej pobożne życzenia chyba…

3 polubienia

Chyba że bojery wprowadzą, to wtedy mamy komplet medali! :slight_smile:

1 polubienie

Wciaz?
No jeśli tak… :wink:
A oglądać można też będzie tak jak ogląda się TDF.Tam jest cudownie!!!
Oczywiście wszystko zależy od realizatorów…

Bojery…
Ile to razy w dzieciństwie a nawet pózniej,czekałem na wiadomosci o 21 na"jedynce"[radiowej].
To był taki mały rytuał…Dzień się kończył ale spoko!Wszystkiego dowiemy sie wieczorem…
Bojery,szybowce,latanie precyzyjne,rajdy samochodowe[Monte Carlo]…I właściwie każde mistrzostwa które nie były w stanie doczekać się aktu"łaski"ze strony tvp…Inne czasy a pod względem informacji sportowej,znacznie lepsze i ciekawsze.

Mam! Wreszcie bo bym sie zamęczył…Piotr Burczyński i Bogdan Kramer :star_struck: :star_struck: :star_struck:

2 polubienia