Właśnie pada pierwszy w tym roku śnieg. Duże, mokre, pozlepiane płatki, ale nie śnieg z deszczem, tylko sam śnieg. Czyli, że z pogodą nie jest jeszcze tak źle. Od razu o świętach zaczęłam myśleć
U kogoś z Was też już śnieg padał?
Nieee… Dziś dreszcz akurat…
Zazdroszczę:))
O śwìetach myślę już od poniedziałku .
W tym sezonie śnieg jeszcze u mnie nie padał, więc mogę tylko zapodać przywiezioną z Bałkanów piosenkę o śniegu
To nic. U Was też napada. Dachy u mnie jeszcze białe. I drzewa też.
Nie lubię zdradzać swojej lokalizacji, ale u mnie też pada śnieg. Niestety, obecnie jest to śnieć z deszczem
Oj tam troszke mozesz zdradzic. Europa chociaz?
Daniel ma flagę UE, więc chyba Europa.
U mnie śnieg nadal na dachach mimo pięknego słońca.
Dzisiaj już botki założyłam, a nie pantofelki.
Na pewno tam, gdzie pada śnieg z deszczem
Taaaa
Ja mialem do niedawna flagę Mali…
Ale moze na Kongo sobie zamienię…
A to Ty nie mieszkałeś wtedy w Mali???
Nie, to dlatego, ze pracowałem z dzieciakami czyli z małymi ludziami.
To dlatego tam mialem Mali
A to nie o to z kim sie pracuje chodzi?
O to też. O wszystko. O całokształt, więc wlepię sobie chyba flagę Anglii, bo podoba mi się ich humor.
Każdy pretekst jest dobry, żeby założyć nowe buty.
Z Mali to mam od pewnego kolesia regularne zyczenia typu Milej niedzieli, wesolego dnia czy fajnego wieczoru… Czytam, bo to po francusku, ale chyba juz niedlugo przestanę, no bo ile można…
Nie lubisz takich sympatycznych życzeń??? Ja takie dostaję codziennie telefonicznie od koleżanki z Wrocławia.
…że też jej się chce…
Dobrych zyczeń nigdy za wiele, jednak wolałbym, by mi o pogodzie pisał.Chyba by było wiecej pożytku.
A mi koleżanka moje oczęta dopieszcza, bo z życzeniami przesyła obrazeczki: pieski, kotki, usteczka, serduszka, laleczki, kózki, misiaczki i wszystko co jeszcze jest pięęękne i słodziutkie.
Mam dobry pomysł. Musimy sparowac tych naszych znajomych. Jestem pewien, ze beda do siebie pasowac