Jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniądze i władzę?
Nie orientuję sie co do konkretnych procedur ale ten typ,gdyby miał odrobine honoru to zaraz po igrzyskach,podałby sie do dymisji.
Tacy dranie jednak róznią sie u nas,od tych z tzw. zachodu.Tam byle bzdet i dymisja niemal od razu…Nie ma miesiąca bym o czymś takim nie czytał.
Ten dobrze odżywiony?
Tacy nie giną bo mają oszczędności, mieszkania, lokaty.
Ale tracą to co kochają najbardziej - władzę.
Dzisiaj Tauron odstąpił od umowy z PKOL…
To jest sytuacja której końca przewidzieć się nie da ale skala korupcji uprawianej przez tego typa przywodzi na myśl republiki bananowe.
Obawiam się ze ucierpi przede wszystkim polski sport bo jak w takich warunkach w ogóle funkcjonować?
A takie kreatury jak ten czy Czarnecki wyliżą się z każdej"rany".
Msm nadzieję że nie.
To jest takie bagno, ze nowi padliną starych będą się probowali żywic.
Dziś kolego to juz zaczynam mieć “zielone dni” - poukładałam polskie koniecznosci, czas z deszczu pod rynnę za Pireneje.
Ale jest pewne - nigdy i nigdzie zlodziejom nie odpuszczać.
A po mafii posprzątać?
Oby choc naruszyć strukturę - nie będzie to łatwe, z populizmu i rozdawnictwa ciezko się wychodzi…
Wciąż wracamy do tego samego.Homo sovieticus siedzi w narodzie a nie w jednostkach i żaden rząd go nie wykorzenił.A było na to już 35 lat.
Obojętnie kto jest u władzy,od razu zaczyna sie niekończący się strumień afer i czasem tylko o tym ,jeśli masz ochotę,możesz poczytać.Ja z reguły nie mam ale PKOL to co innego