Czytając o jakiś rozświetlaniach przypomniał mi się achillesowy problem wielu pań - popękane pięty. Latem widać to aż za bardzo.
Kobieta ładna, zgrabna a jak spojrzeć na piętę to tragedia. Pęknięcia tak głębokie że można by się tam schować. Na dodatek często są brudne.
Czy tak trudno dba się o pięty drogie panie? To ja facet a mam gładkie bez roboty. WTF?
Wielu facetów bardzo na stopy zwraca uwagę.
A co Ty taki Piętaszek?
Bo se popaczec lubie jak ide za laską. Piękne ciało, zgrabna pupa, długie włosy a pięty jak ziemia dotknięta wieloletnią suszą.
Ja się na tem nie znam.
Bo pewnie tylko cycki cię interesują.
Tee @Devil a nie chodzi Tobie o piętagram?
Teee ty się od pentagramu odpiętol. Nie znasz dnia ani godziny. Wielka pięta zmiażdży tą planetę jak mirabelkę.
I szczaw. Ja piętolę!
o? tak trudno pedikiur zrobic co jakis czas?
ale @Devil to o czym piszesz (zaniedbanie) jest nie tylko problemem w Polsce - i nie tylko kobiety zwracaja uwage na stopy i ich zadbanie ( nie mowiac juz o zapachu)
co do pekajacych? patrz wyzej
Kiedyś napisałam w necie , że nie stosuję makijażu , ktoś mi odpowiedział , że zaniedbana kobieta w dzisiejszych czasach to wstyd.
Pomyślałam zaraz o tych umalowanych ,czarnych stopach…
Tak jest bardzo często. Zadbane jest wszystko oprócz pięt.
Zgrabna dupka, zgrabny nosek
Fajnie zaczesane włoski
Tylko do cholery jasnej
Pięty jakieś jak Cejrowski…
No teraz to pojechales rowno,omalo sie winem nie zakrztusilem)))
Skad wiesz czy wszystko ? Jesli biore prysznic czy kapiel , to i po pietach spłynie.
Cejrowski musi mieć twarde bo łazi po lasach.
Masz gładziutkie?
Na temat tego pana to nie chce dyskutowac on ie tylko piety ma twarde.
On ma coś z rycerza.
Nie , dlatego muszę o nie dbać i czasu na makijaż brak.
Używam szlifierki do pięt , potem maść z mocznikiem i najczęściej chronię stopę przed wysuszeniem w okresie letnim.
Dzisiaj mi szpak i gołąb toczył walkę o wafla na trampku, chciałam zrobić fotkę i uciekły nim się ogarnęłam , ale widać buty , które zdzieram prawie całe lato, traktuje to jako rodzaj pielęgnacji stóp.
Jak ktoś o siebie nie dba to co zrobisz ?