No i to jest przykład który odpowiednio sytuuje w świecie,naszych tzw. kibiców.
Skoro tak łatwo sie dzisiaj lokalizuje informacje ,o czym mówiliśmy przy innym temacie,to powinno się takich kretynów pozbawiać sprzętu.
Jak pijanych zabójców,prawa jazdy.
Nie wiem - wyłączyłam się z tematu Lewandowski.
Lubie jak “nasi” wygrywają. Szkoda, bo jest dobry w tym co robi. A że piekiełko hejterskie? Są ludzie, ktorzy sami niewiele, ale ich ulubionym “sportem” jest przeszkadzanie innym.
A w tv Holendrzy szaleją w temacie Euro 2024. Dużo uwagi poświęcają dziś naszej drużynie, oglądnąłem nawet fragmenty treningu, były wypowiedzi Probierza i naszych.
Osobnym tematem jest Lewy. Oni, naprawdę się go boją. Dali też piękny reportaż o nim, w Polsce chyba takiego jeszcze nie było.
W tej chwili też leci program w temacie, ale wypowiada się ich trener.
Oczywiście, priorytet będą miały transmisje w naszej wspólnej grupie i bez problemów pierwsze trzy mecze Polski sobie obejrzę. Ciekawe, czy będą ostatnimi zarazem?
Na razie bać się chyba nie muszą…
Ale to miłe.
Coś zaczyna pachnieć, że chyba, jednak zagra z Holendrami. Cały głupi z tego jestem.
Pożyjemy, zobaczymy.
Jak reprezentacja sobie poradzi w pierwszym meczu, to bedzie wiadomo czy Lewandowski bedzie mial nieco wiecej czasu na regeneracje?
Wszyscy wokół mówili ze to przerwa na kilka tygodni…I teraz nagle ma grać?
No właśnie.
Przedwczoraj, np, znalazłem w mediach informację, że Francuzi nie wierzą w kontuzję Lewego. Zdurnieć można.
Zagrywka psychologiczna?
Albo cos o czym nie wiemy, a wynikajace z układów Lewandowski - reszta swiata
Obawiam się czegoś innego. Dostanie środki przeciwbólowe i wyjdzie. A, zresztą, cholera wie o co chodzi?
Sytuacja z napastnikami jest tragiczna bo jakoś nie potrafię uwierzyć w Bukse…W Piątka nie wierzyłem nigdy…
Kiedyś wierzyłem w Piątka. Teraz to sam nie wiem, ale raczej nie spełnił moich oczekiwań. Co tu, zresztą gadać? Teoretycznie jesteśmy na straconej pozycji, a jak będzie praktycznie? Jakoś nie mam przekonania, że wyjdziemy z tej grupy.
Dużo zależy od pierwszego meczu i chyba dobrze ze to Holandia.Porazka z Francja wpędziłaby w kompleksy a z Austria,wywolalaby furię i masowy “hejt”.
Holandia nie jest poza zasięgiem a pierwszy mecz, grupowy, to wielka szansa i tu trzeba się bić jak o życie.