Na razie mecze towarzyskie…
I od razu spytam ponieważ właśnie wylądowałem a tu transmisji meczu Polaków,nie ma…
Czy faktycznie to aż tak dobrze wyglądało?
Polska-Ukraina 3:1…
Na razie ale to jeszcze tylko 4 minuty…
Czyli nikt nie oglądał,tak?
Kolego nie. Nie oglądałam.
Dla mnie to sa mecze na zasadzie zgrania drużyny.
Okiem trenera.
Tak,zgadza się.
Po to są.
Ale też dają pewien obraz.
Nie zadawałbym tego pytania tutaj gdyby nie wygrana i to praktycznie,bez Lewandowskiego.Wwszędzie ale nie tutaj!
Natomiast teraz widzę ze wygrana odbiera mowę,tradycyjnej szczekaczce która tu zwyczajowo ma miejsce…
Gra zespolowa to nie rewia gwiazd.
Bolesne to?
Wręcz przeciwnie!
Krzepiące.
Niestety, z przyczyn ode mnie absolutnie niezależnych nie mogłem obejrzeć tego meczu. Szkoda. Gdyby to było dziś, to co innego. Wczoraj nie miałem gdzie.
Ja to napisalam w kontekscie Lewandowskiego. I zjawiska jakie w pilce noznej wystąpiło Real Madrid i jego galacticos
To, ze ktos byl gwiazda zespolu? Niekoniecznie musi sie przełożyć na sukces innego.
I mam taka “cichutka nadzieję” ze arabom kupowanie #gwiazd tez bokiem wyjdzie.
A tak w ogóle…Anglia przegrała na Wembley z Islandią,0:1
A Francja remisuje z…Kanadą.W piłkę,nie w hokeja
No to ciekawostka ornitologiczna
Na onecie sa fajne wynurzenia Grzegorza Laty,po meczu z Ukraina.Plus kapitalny komentarz co do portugalskich selekcjonerów którzy nam się przytrafili
Dzisiaj mija kolejna rocznica zwyciestwa Polaków nad Meksykiem,podczas argentyńskiego mundialu w 1978 roku
Polacy wygrali 3:1 a warto wspomnieć że w składzie Meksyku pojawiał się juz…Hugo Sanchez…
Bramki strzelili Boniek [2] i Deyna…
Boniek? Też rudy
,
?
Co znaczy,“też”?
Rude to fałszywe
A akurat Boniek to moj “kolega z roku” studiwal trybem indywidualnym, a czasem zdarzylo sie ze go widywalam, bo Widzew pany. O pozytywny wizerunek dbal.i role kibica docenia.
Oglądałam. Paskudne faule Ukraińców na Polakach w meczu towarzyskim! Aż się Probierz wkurzył i podszedł do tego ich trenera…
Z Turcją tracimy napastników i mimo iż kolejne zwycięstwo idzie w świat,bilans wydaje się być ujemny…Zostało chyba 6 dni…
Drużyna bez Lewandowskiego,traci na swobodzie albo inaczej,przeciwnik “zyskuje” przynajmniej 1,czasem 2 piłkarzy,normalnie oddelegowanych do pilnowania Roberta…
To tylko teoria ale wszelkie tryby awaryjne na 5 minut przed turniejem to jednak niepokój
Stresu mam za duzo , odreagowuje
A co ja poradze, ze lubie wyscigi samochodowe?
W niemieckich, belgijskich, holenderskich mediach jest dużo o kontuzji Lewandowskiego. Podejrzewam, że i w innych też. To określa pozycję Lewego w świecie jako piłkarza wbrew skretyniałym i zakompleksionym rodzimym hejterom.