Piosenka na pocałunek w deszczu

coś od @collins02 “Happy together” grupy The Turtles

“Imagine me and You…” :innocent:
Zaskakujesz mnie czasem…
W trakcie tzw.“lata milości” był to hit na cały świat!
Oczywiście poza komunami które wszystko reglamentowały… :angry:
Kiedy"Cudowne lata" trafiły na nasze ekrany,byly juz pózne lata 80-te.Byliśmy juz innym,wyedukowanym,kolejnym pokoleniem…
Muzyka,akcja czy komentarze narratora…To wszystko na szczescie,pozostało…Mozna do tego wracać jak do ewangelii młodości…Plus ten nieco sarkastyczny,nieco wisielczy humor…Coś niesamowitego!!! Boże,kochałem to!!!
Zupelnie jakbym sam znowu był w szkole…
“…it’s electric lightning!” [Grease] :smiling_face:

Nawet nie wiedziałem.

Zapodałeś propozycję, więc stwierdziłem, że nie będę czekł… :smiley:

No i ok…Czyli nie jesteś tak stary jak ja :joy:
Od razu,bardzo dziekuje bo wszystko co sie tyczy"The Wonder Years",jest dla mnie jak opoka…Te myśli z poza ekranu,muzyka,klimat,bunt…
Oczywiście dzisiaj troche inaczej na to wszystko patrzę…Nazwijmy to więc sentymentem :innocent:

Dodam tylko że to wtedy chyba, Kevin Arnold po raz pierwszy pocałował Winnie Cooper :blush: Jak nie zapomnę,wstawie może jutro,zdjecie…

super - mam propozycję na kolejną giełdę.

Zaglądam na giełdy płyt i zazwyczaj szedłem na żywioł. To dobra droga, ale często po powrocie do domu przypominałem sobie że mogłem poszukać tego lub czegoś jeszcze innego.

Zmieniłem strategię😁. Teraz idę z gotowym pomysłem i na tym się przede wszystkim skupiam.

To jeszcze zdradz mi,gdzie są owe giełdy…I przede wszystkim,czy to jednorazowe spędy jak niestety w Poznaniu,czy regularne spotkania jak kiedyś,co tydzień? :thinking:

ubolewam, ale podobnie jak w Poznaniu to raz kiedyś odbywające się “wydarzenia”.

Spytałem bo wciąż się łudzę że przy takim zainteresowaniu,wreszcie coś drgnie…
Niestety,na giełdzie czy też raczej namiastce tego co dawniej było w Wawrzynku,byłem 11 miesięcy temu…

https://www.imdb.com/title/tt0073253/mediaviewer/rm264739586/

No prawie…Innego nie było…