Płeć korekta płci

Jak to jest być kobietą? i jak wygląda zmiana/korekta płci i ile takie coś kosztuje i czy da się komputwerowo zmienić wygląd? jeśli tak to czy są do tego jakieś programy lub aplikacje ale bezpłatne darmowe?

1 polubienie

Orginał kobiety to chyba już tylko w gablocie oddycha przez respirator, no i tu chyba ! też jest kilka orginałów - elita. Koledze trafiła się kobieta będąca facetem. Pozostał głos, rysy twarzy, zarost i mięśnie, siła. Tyle co zauważyłem. Niby ma pipe ale nie urodzi ni jak - inna budowa wewnętrzna klaty i narządy coś nie tak. Na deskę siada z przymusu, a klapy nie zamyka. Długo z sobą nie byli, taki babochlop bez tali, bez piersi. Kolczyki, szpilki ją drażniły, kwiatów nie lubi. Z prezentów tylko alkochol w każdej postaci

1 polubienie

GIMP to zrobi albo płatny Photoshop.
Jak to jest być kobietą to ja co nie powiem. Nie mam zamiaru zmieniać płci. Kobiety mają ciężko. Wciąż są gorzej traktowane, i opłacane. Do tego porody, miesiączki, menopauzy.
A bycie kobietą w Polsce to już survival. Panowie w czarnych sukienkach decydują o ich ciele.

1 polubienie

Genetyki chromosomów hormonów budowy mózgu typowego dla płci się nie zmieni dlatego zmiana płci to tak naprawdę bujda na resorach

@radek2425 Zmiana płci trwa latami najpierw są dostarczane hormony żeńskie takie jak estrogeny co trwa jakieś 3 lata ale nie jestem ekspertem i następne procesy transformujące potem robią operacja usuwają męskie narządy zastępują żeńskimi tworzą sztucznie biust na klatce piersiowej Łączna wartość takiego czegoś to na pewno kilkadziesiąt tysięcy jak nie więcej korekta nosa to dzisiaj parę tysięcy złotych i raczej mało klinik robi coś takiego w Polsce szczególnie do tego powikłania i błędy lekarzy co zawsze się może zdarzyć Komputerowo można widziałem różne cuda robione przez amatorów i profesjonalistów do filmów oraz obróbkę zdjęć na yt jednak im bardziej złożona obróbka to niestety potrzeba do tego profesjonalnych programów wiedzy i umiejętności z darmowych programów to tylko właściwie GIMP Jak jest być kobietą na to ci nie odpowiem chyba musiałbyś zażyć estrogeny żebyś poczuł się jak kobieta

Kobieta kolegi była prawdziwa. Fizycznie pierwotnie to był facet. Poszli na całość z operacjami implantów, nowe zęby jak u konia, reszta to odtworzenie pipy z penisa to operacja około 12 godzin i może być dziewicą

1 polubienie

Te estrogeny zadziałały szybciej, organizm niczego nie odrzucił, fakt że to kosztowne ale facet / kobieta to biznesmen po rozwodzie - 2 firmy, jednak za granicą

1 polubienie

Druga część postu była do autora pytania każdy przypadek jest indywidualny opierałem się na tym co słyszałem o zmianie płci jednego z braci Wachowskich choć może to szybciej trwa nie znam się…kto bogatemu zabroni jak to mówią

1 polubienie

Też tak uważam, ale jednak jego ówczesny wybór to żenada. Miał możliwości, potencjał by korzystać z przebywania wśród prawdziwej kobiety - żony / za granicami Polski też żyją kobiety do wyboru, a zajechał na boczny tor, ratując się protezą sztucznej kobiety. Psychika ludzka jest dziwna np pragnienia, szczęście, głód itd. Jego i babochłopa wybór, trzeba to uszanować

1 polubienie

No wiesz - jeśli ktoś jest kobietą w ciele mężczyzny, to ja tylko takiej kobiecie współczuję. I nie wolno jej nazywać babochłopem, bo to nie jej wina, że urodziła się w męskim ciele. To, że chce ona mieć swojego mężczyznę też nie jest niczym dziwnym. Każdy woli być z kimś niż sam i nie wierz Kaziu w samotność z wyboru. No chyba, że z takiego wyboru, że nikt tego kogoś nie wybrał. Nie dziw się także znajomemu, bo może ta zoperowana kobieta miała tyle walorów psychicznych, że miał wrażenie, że jej “przerabiana” fizyczność jest nieważna. Okazała się nie do przeskoczenia dla niego, ale może kobieta znajdzie kogoś innego, kto obdarzy ją uczuciem na tyle, by nie przeszkadzała mu jej fizyczność.

1 polubienie