Szczyty, konferencje, konwencje, narady. Ostatecznie Ukraina i tak zostaje sama z tym co ma. A nie ma tego co potrzebuje czyli F-16 i pocisków dalekiego zasięgu.
Ukraina ma walczyć czy wygrać ?
Za kulisami dzieje się więcej konkretów?
Stany Zjednoczone muszą myśleć przede wszystkim o wojnie z Chinami. Ukraina to kwestia drugorzędna. Nadzieja w Europie chociaż ta nie ma nie wiadomo jak wielkiego przemysłu zbrojnego
Poza tym Ukraińcy sami produkują broń dalekiego zasięgu
Też tak pomyślałam.
Oby te konkrety
Po co to?
A któż to może wiedzieć!
Istnieje "druga"polityka ,o której mało lub nic nie wiemy.Są różne układy i układziki.
To duzy kraj nieobliczalny
Ùkraina? Mnie by nie bylo ale chce byc
Ja mam teorię, że Zachód celowo pomaga Ukrainie tylko po trochu, bo im później ta wojna się zakończy, tym później Rosja będzie mogła zacząć szykować się do kolejnych wojen.
@okonek po kielichu widzę
Coś tam się jednak dzieje. Ale to działania raczej na po wojnie niż w jej trakcie
A tak moczymordm dokladnie
Rosja się zużywa w tej wojnie szybciej niż myślimy
Kolego masz talent
Ruskie są trudni ale nie niemożliwe
Składowych jest pewnie wiele. Rosja ma się wykrwawiać maksymalnie na ile to możliwe. Zachód musi uzupełniać swoje magazyny broni i sprzętu. Szkolenia Ukraińców np. na F-16 też trwają. Takie rzeczy nie dzieją się na pstryknięcie palcami.
Nowosc. Jak
ale to oczywiste
Jaki talent. Broni im ubywa szybciej niż są w stanie produkować razem z Iranem i Koreą Północną
Wlasnie talent
Masz takowy
Zezloscic rapem mnie potrafisz.
Dawno Tobie rapu nie podsyłałem