Po prostu,genialne!

Chciałem coś napisać…“Mundrego” zapewne…Ale"się nie da".
Po prostu ZOBACZ!!!

1 polubienie

Wiesz że hiszpański system kolejkowania jest zblizony?
Tylko najpierw ustala sie po co kolejka sie ustawila? I czy warto? Pozniej kto byl pierwszy? Czyli kolejkowe samce i samczki alfa walcza. Reszta sie przyglada i tworzy wlasna kolejke.

Potem? Ustala sie kto za kim towarzystwo sie rozchodzi w ppdgrupy
Tym byl geniuszem absurdu. Ale co czasem zycie wymysli?
Jakbyz zobaczyl teksty z mojej zaprzyjaznonej Żabki? To obecne kabarety sa nieporozumieniem towarzyskim a on? Moglby byc tym Tymem
Albo ja mam kocie szczescie i na 4 lapy spadam, choc nie z gracja kota. Bo jednak upadki wymagaly interwencji, zebym zyla dalej.

“Zaprzyjazniona Żabka”?
To jakaś żonglerka rzeczywistościami czy co? :innocent:
Unikam żabki jak mogę.Jest tych"kup" tyle że nigdy nie stałem dalej niż jako 3 w kolejce.Ale ZAWSZE czułem się obco i jak za karę.Po prostu okropne.Pełna komuna.

Jasne. Gospodarkę rynkową stworzono tylko po to, by klient w kolejce po towar zajmował najwyżej trzecią pozycję. Dłuższe kolejki są ustawowo wręcz zabronione.
A czy klient stojący w kolejce po towar, ma świadomość, że nie jest tylko biernym staczem, a aktywnym generatorem kolejki, w której samowolnie i bez zewnętrznego przymusu sam się usadowił z potrzeby zaspokojenia własnych potrzeb :thinking:

1 polubienie

Akurat ta Żabka? Prowadza ja fachowcy i kolejne pokolenie ludzi zajmujacuch się handlem detalicznym. Kwestia czy to sięga czasow przedwojennych? Tak i dotyczy II WŚ. żabkę jako franczyze kazdy moze wziac. Ale ? Ta zabka robi za konfesjonal, magiel i od co wielu zapomnialo? Punkt wymiany informacji niejawnych i weryfikacji plotek.
Taka dzielnica.
Z tymi kuponami? Ja tam jesli to kupuje obiad z tacki. Ten caly biznes garmazu i hot dogow to nie moje. Dostaje jskies kupony na jedzenie w weekendy? Je zostawiam w sklepie, bo glodny przyjdzie to go nakarmią.
Kupi za zlotowke, a z tych papierkow uzbiera sie pizza

No wez przestan. Jak na mnie żmija sie wyspała w Bieszczadach lat temu xxxx to byle żaba,?

To zabka ma byc nasza zielona i nie produkowac kurary. Co do kwitow i kuponow? Maja czasem ciekwe promocje, a jo moje weekendowe zostawiam, zeby glodnego nakarmic .

1 polubienie