Podoba mnie się ta analogia...

Dobra mentalność?

drzewa

8 polubień

Lud roboczy widzi w pisie swe odbicie. Jaki naród taki zwycięzca. Popyt - podaż.

2 polubienia

W punkt.

1 polubienie

No nie wiem czy taki prezes czy jego kamaryla praca sie splamili?

1 polubienie

Bravo.
A cobys wzcpan troil bez tego ludu roboczego.
Rozumiem,ze wywodzisz sie z arystokracji.
Gowno po jasniepanu,ktos musi wywiezc i tez chce zyc,nie starcza mu okruchy ze stolu panskiego.

1 polubienie

Nie zapowietrzaj sie kolego @Leone_Marco, zlosc pieknosci szkodzi.
Wbrew pozorom wywalanie mierzwy to nie jest takie najgorsze zajecie na swiecie.
Zachowania polityczne nie podlegaja prostej ocenie, tu juz czesto wchodzi w gre dzialanie tlumu. Ludzie zaczynaja reagowac jak stado baranow. Ku uciesza pasterza, ktoremu wystarczy kilka psow, zeby stadko utrzymac w ryzach.

Nie zapowietrzam sie,poprostu nie cierpie pogardy do innych,bez ktorych jasnie panowie nietrafili by z palcem do d…y

Spokojnie jasnie panowie to zaradny narodek.

NIe wydaje mi sie,cwaniactwoma zaradnosv,to dwie rozne sprawy.

1 polubienie

Ciekawe…:thinking:

Czasem żal mi tych, co nie rozumieją, jak bardzo się nimi gra. Kolega o pogardzie mówi?

1 polubienie

To poczytaj komentarze,dno i sto metrow mulu.
A problem polskiego parlamentu,ze wiodace partie,przeginaja w przeciwne strony.
Nie pracuja dla Polski/polakow,za dla partii,i swoich widzimisie.

Mam wspomnieć co PIS myśli o ludziach o innej orientacji, jak “wspiera” inwalidów, co sądzi o migrantach? Ciebie pewnie nie obchodzi, bo do żadnej z tych grup się nie zaliczasz :wink:

2 polubienia

Akurat jestem inwalida, niezdolnym do samoistnej egzystencji i emigrantem.
Teraz dali dodatek,dla takich,jak ja500+ nie zalapalem sie,gdyz pracowalem,ale nie wyzywam,o nie wyobrazwm sobie zyc za 1600pln brutto ,do tej wysokosci renty,ten dodatek sie nalezy.

Widzę, że pojęcie ironii obce Ci bywa?
A jakiejś brzydkiej choroby nie zatargałeś tam do Italii? Nie wiesz, że imigranci zarażają i dlatego są niebezpieczni?

1 polubienie

@Szczery_do_BULU Moim zdaniem,jak juz wiele razy tu podkreslalem,w Polsce nie ma sily,ktora by kroczyla srodkiem,byla rzadem wszystkich polakow.
Opozycjonisci,jada po przeciwnych bandach.
A co do cjoroby,wulewem nie idzie sie zarazic,mozna sie nabawic,sluchajac obrad sejmowych.)))

1 polubienie

Ale to Ty mówisz o pogardzie i wychwalasz PIS, nie widząc, że PIS Tobą gardzi. Akurat po inwalidzie i imigrancie nie spodziewałem się, że partia, która tuż przed wyborami sobie przypomniała o inwalidach (o tym jak traktowała protestujących inwalidów chyba mówić nie trzeba), a pięć lat temu straszyła imigracją, będzie Twoim wyborem. Ale wolno Ci. Ja tam co najwyżej za dwa - trzy lata powiem “A nie mówiłem” :wink:

1 polubienie

Ja nie wychwalam PiS,a niektore ich posuniecia.
Nie glosuje,bo nie mieszkam w Polsce.
PO tym bardziej nic mi nie dalo,bo rente sobie wypracowalem,zadna laska.
Powtorze po raz kolejny,w Polsce nie ma gospodarza.

I to jest bardzo smutne.