Przecież to jest oczywiste. Ale nie dla nawiedzonego prawactwa
Niestety…
Mówi jak jest i jak być powinno.
Polac mu dobrze gada…
Tylko niestety przetlumacz to ludziom. A kasta pedofili to chyba lepiej zorganizowana jak mafia. No i edukacja seksualna nie pomoze w przypadku takim jak porwania, podobnie jak kobiet przed napadem gwalciciela. Ale na pewno nieuswiadomione dziecko jest latwiejsza ofiara.
Nawet nie czytam. Wiem że mówi mądrze.
Ta władza nie ma żadnych autorytetów. Nie korzystają z wiedzy polskich naukowców, praktyków. Sami są mierni, nawet powiedziałabym, że zbyt mierni, aby piastować takie funkcje w państwie, a przy tym za nic mają mądrzejszych od siebie czy to w dziedzinie wychowania seksualnego, psychologicznego, czy też ekonomii i prawa.
Na głupotę i butę nie ma rady.
Jak mają korzystać z wiedzy polskich naukowców jak każdy jest antypisowskim fanatykiem xd xd lol
To nie ma nic do rzeczy, kolego.
Mam dwie jego książki kupione ponad 30 lat temu, w bardzo przystępny sposób uświadamia nas,że seks to nie tylko mąż i żona pod kołderką.
Tego tylko oszołomy kościelne nie kumają. Mają paciorki zamiast mózgu.
A co jeszcze xd
To nie to co myślisz, nie ma tam obrazków z nowymi pozycjami. Jedna z tych publikacji oparta jest na listach pisanych do profesora.
Listach miłosnych
Dla przykładu: pewna kobieta była bardzo zaniepokojona snami, chciała wiedzieć, czy to rodzaj dewiacji, niepokojące oznaki czegoś. Kobieta uważała siebie za stateczną matkę i żonę, była szczęśliwa ale wiele razy śniła a potem marzyła, by dopadło ją kilku wyposzczonych Arabów… itd itp.
A to lewaczka. Z arabami by chciała XD
Nikt z nas nie wie, co się kłębi w głowach innych i z czego się to bierze, profesor stara się to uzasadnić, pozwala zrozumieć.
Ja nie wiem nawet co się klebi w mojej glowie