Podobają wam się te domowe inicjatywy muzyczne w czasie epidemii?

Kolejna taka akcja już. Polscy artyści razem.

1 polubienie

Nie wszystkie.
Od niektorych mozna wysypki dostac.
Wiekszosc w stylu w kapciach i pizamie spiewac kazdy moze i grac na rozstrojonej gitarze tez.

2 polubienia

Szczerze? Wiele bym dała za samą wersję instrumentalną.
Ciary aż miałam.

1 polubienie

Tak. Te smyczki, struny i klawisze razem brzmią potężnie.
Dlatego tak lubię metal symfoniczny

1 polubienie

Rozumiem. Często mam ochotę wysłuchać samej muzyki, gdzie 1 skrzypce fortepian gra :relaxed:

1 polubienie

https://m.youtube.com/watch?v=VpvNueB6qEk

1 polubienie

Czemu nie?
Od strony artystycznej,kompletnie mnie to nie interesuje.Ale przeciez nie o to chodzi.To jest jakis ludzki odruch.Pokazuje pozytywne oblicze człowieka.I cieszy.I przynajmniej [ja sie nie zetknąłem] zadne bydle nie powie w trakcie ze,“łun jest za pisem albo za po” :angry:

1 polubienie

Lepsi ludzie wyjdą z nas?
Tu akurat mam bardzo odmienne zdanie.

Ja wierze że ta lekcja czegoś nas nauczy. Szkoda tylko że Greta będzie musiała zacząć od nowa. Te zużyte rękawiczki foliowe i maseczki zeżremy w formie mikroplastiku :worried:

2 polubienia

Nauczy, owszem, wiekszej pogoni za kasą, staniemy się bardziej wrodzy dla siebie, to kwestia czasu jak wzrośnie przestępczość.
Wyobraź sobie, że jestem zarejestrowana w Urzędzie Pracy, dostałam sms-a z datą kolejnej wizyty.
11 września :grin:

1 polubienie

Serio?

1 polubienie

Serio. Ja im powiedziałam, że chciałabym pracować, ale nic na siłę i już nie za biurkiem.
Zanotowali to i pewno w 1 kolejności będą przyjmować tych, co właśnie pracę stracili i mają nóż na gardle.

1 polubienie

Kurcze współczuję. Ja na bezrobociu byłem dość krótko. W urzędzie pracy zarejestrowałem się tylko dla ubezpieczenia. Oni tam nie chcą pomagać. Banda pasożytów.

1 polubienie

Długo byłam “menager hous” :stuck_out_tongue_winking_eye: powiedziałam basta! sama na olx szukałam i znalazłam, ale za biurkiem, nie pasi mi to, nie usiedzę na d… tyle godzin i kręgosłup bolał.
Zarejestrowałam się, żeby szanse zwiększyć.
Ale my nie o tym.
Ja uparcie twierdzę, że nie staniemy się lepsi, będzie gorzej niż było.
Nie kupuję tych dyrdymałów: odkryłem jaki piękny świat i przyroda wokół mnie…
Sranie w banie, zawsze to widziałam, pewnego rodzaju wrażliwości człowiek się nie nauczy, nawyki, próżność, wielbienie mamony zostawia człowieka skrzywionego.

1 polubienie

Chyba masz rację. Jeszcze bardziej uciekniemy w hedonizm i egoizm. Carpe diem

1 polubienie

Tak. Chciałabym się mylić, ale…
Im jestem starsza, tym bardziej “uciekam” od ludzi, coraz częściej żyją pod publikę, ich poprawnie politycze zachowanie mnie irytuje.

1 polubienie

Bo życie w społeczeństwie to teatr. Normy, ramy, dyplomację, pozory. Tylko szczerości brak.

1 polubienie

Za to Ci poleję :wink:

1 polubienie

Naprawdę nie trzeba…
No dobra :crazy_face:

1 polubienie

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie