Atak terrorystyczny? I jak tu żyć?
Już kolega @GumowaFoka wyraził zaniepokojenie w swojem pytaniu. A teraz pewnie szuka przepaści, by się w nią rzucić…
Apokalipsa, normalnie. A może Ziemia rodzi Księżyc?
Nie zauważyłem.
@GumowaFoka a co Ty tuuuu!
Telegram, Signal & Co.
“Koniec świata”, jak mawiał pan Popiołek!
Whatsappa i fb używam z synem i wnuczką do wideo rozmów, inne mnie nie interesują. Tyle że one od czwartku już nie pracują. Ale powiadomienia tylko mi przychodzą że są nie odebrane. Pozostaje czekać
Jak od czwartku? U mnie jeszcze rano dziś był.
Albo masz plecy gdzieś że miałeś, albo inny region. U mnie nie było od czwartku po 22.00 i zostało do dziś, po kilka razy na dzień sprawdzałem - mogę wejść, tyle że widzę same nagłówki, gdzie powinno być foto czy tekst to jest biała plama, podobnie jest z pytaniami czy odpowiedzią, to jest powiadomienie spróbuj póżniej. Inne strony mi wchodzą bez problemu. W piątek byłem w salonie T Mobile by sprawdzili co z moimi połączeniami i u nich wszystko chodzi, telefon sprawny
Nie no przeciez kazdy kogo znam mial dzis jeszcze normalnie.to nie wiem
Na FB babka była z mną umówiona na czwartek, i teraz będziemy szukać wymówki. W środę, i czwartek do wieczora jeszcze działało normalnie, tyle że byłem w trakcie przeglądania komentarzy i odpisywania babce, i o 22.00 mi zerwało połączenie - mój tekst do niej przepadł
U mnie dzis padlo. Wczraj wieczorem dzialal.
Bez przesady, na FB to tak raz na tydzien zagladam, a ptaszyny i insta nie uzywam.
Mam podobnie
Ja nawet nie mam konta na fb.
Gdzies tam trzeba miec kontakt ze swiatem
A ksiazki telefoniczne polikwidowali.
Niestety była to tylko awaria …