może nie znaleźć wystarczającej ilości widzów, więc zamierza rozszerzyć swój serwis na Galaktykę Drogi Mlecznej?
Mozesz przyblizyc temat? Biora sie za lokalne grupy galaktyk? To sa pare miliardow lat za murzynami.
Tupet ma, ale i nóżki sporo za krótkie.
Kurski odleciał
Harmonii natury tam brakuje
A gdzie moje pytanie o zjednoczeniu ludzkości? Komu przeszkadzało?
Powtorzyles
Kolego, jak chcesz zwrocic na siebie uwage to nie tym systemem.
I tak będzie na moje, bo inaczej ten świat z taką patologiczną, nieharmonijną ludzkością ,nie miałby żadnego sensu.
Kicius bez Ciebie to i Wszechdwiat nie ma racji bytu
Możliwe, z tym, że nasz Wszechświat jest jednym z ich nieograniczonej ilości. Moją mocną stroną może być to, że mając najwięcej racji, nad nikogo się nie wywyższam, a nawet odwrotnie, więc wszystkim daruję ich winy, aby i mnie darowano moje.
Nie pisz tak. Przeczytałem wszechmocni nie mają odbytu…
Byt czy odbyt?
Jakbys uwazal na lekcjach z biologii w liceum to bys wiedzial, ze wyprozniamy sie pragębą
To i tak układ zamknięty.
Dlatego właśnie ja mam hobby ciuchowo-torebkowo-butowe. Dzięki takiemu nastawieniu nie myślę o tej bryndzy w TV. Tylko szalika mi się nawet nie chce zrobić na drutach z lenistwa.
No nie, niezupelnie
Zanim zygota stanie sie zdolna do zycia przechodzi rozne stadia rozwojowe namnazajac sie i uzyskujac szanse na przetrwanie
To cos co tworzy dzis nasza buzię służyło jako organ wydalniczy. Moze stad mamy odtuch rzygania?
Powiedz to żyrafie.
Biedne w lodzkim ZOO