Podobno PiS zreflektował się, że jego serwis TVPWorld,com,

może nie znaleźć wystarczającej ilości widzów, więc zamierza rozszerzyć swój serwis na Galaktykę Drogi Mlecznej?

1 polubienie

Mozesz przyblizyc temat? Biora sie za lokalne grupy galaktyk? To sa pare miliardow lat za murzynami. :wink::rofl:

Tupet ma, ale i nóżki sporo za krótkie.

Kurski odleciał

1 polubienie

Harmonii natury tam brakuje :wink:

A gdzie moje pytanie o zjednoczeniu ludzkości? Komu przeszkadzało?

Powtorzyles
Kolego, jak chcesz zwrocic na siebie uwage to nie tym systemem.

I tak będzie na moje, bo inaczej ten świat z taką patologiczną, nieharmonijną ludzkością ,nie miałby żadnego sensu.

Kicius bez Ciebie to i Wszechdwiat nie ma racji bytu

Możliwe, z tym, że nasz Wszechświat jest jednym z ich nieograniczonej ilości. Moją mocną stroną może być to, że mając najwięcej racji, nad nikogo się nie wywyższam, a nawet odwrotnie, więc wszystkim daruję ich winy, aby i mnie darowano moje.

Nie pisz tak. Przeczytałem wszechmocni nie mają odbytu…

Byt czy odbyt?
Jakbys uwazal na lekcjach z biologii w liceum to bys wiedzial, ze wyprozniamy sie pragębą :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

1 polubienie

To i tak układ zamknięty.

Dlatego właśnie ja mam hobby ciuchowo-torebkowo-butowe. Dzięki takiemu nastawieniu nie myślę o tej bryndzy w TV. Tylko szalika mi się nawet nie chce zrobić na drutach :confused: z lenistwa.

No nie, niezupelnie
Zanim zygota stanie sie zdolna do zycia przechodzi rozne stadia rozwojowe namnazajac sie i uzyskujac szanse na przetrwanie
To cos co tworzy dzis nasza buzię służyło jako organ wydalniczy. Moze stad mamy odtuch rzygania? :wink:

Powiedz to żyrafie.

1 polubienie

Biedne w lodzkim ZOO