Co to ma znaczyć? Na pytamy weszły reklamy! Xd
Ale tylko na stronie glownej i dla niezalogowanych.
Pewnie trzeba z czegoś żyć.
Ja na telefonie tylko wchodzę na pytamy, to mam takie puste białe miejsce reklamy prawie na cały ekran na stronie głównej a dopiero niżej są pytania…
Ale po zalogowaniu tez?
Ja na telefonie też mam cos takiego.
Na lapku musialabym sprawdzic, bo dzis jeszcze nie wlaczalam.
No ja cały czas zalogowany… Rejestracja pół roku temu i nawet hasła nie pamiętam
Przypomnienie hasla jest proste.
Zainstaluj sobie Firefox’a razem z uBlock’em i nie masz żadnej reklamy.
Nie chce mi się… Jakoś to przecierpie…
To nie marudź
Nie widzę reklam. Na laptopie ich brak. Na phonie też. Polecam uBlocka.
Najlepszy bloker jaki kiedykolwiek miałam, nic nie puszcza
i lżejszy od adblocka.
Mnie niestety na WP przepuszcza reklamy albo domaga się wyłączenia. Alle to tylko WP więc olewam sprawę.
WP też mi buczy, że mam wyłączyć, ale to olewam i ich nie czytam
Nie ogarniam jak można nie blokować reklam na necie. Może gdyby były małe, bardziej spersonalizowane, mniej agresywne.
Brak adblocka to największa wada chroma mobilnego. Jest szybki i ma monopol ale brak blockera go dyskwalifikuje. Ja obecnie używam przeglądarki Kiwi. Polecam. Obsługuje rozszerzenia chroma z wersji stacjonarnej a więc i ublocka
Ja mam na komputerze brak reklam ale i tak dużo stron dodałem do wyjątków bo się nie da czytać…
Na lapku jest w porzadku.
Nie widzę ani w telefonie ani w laptopie
@Devil A co ze stronami, które “krzyczą” wyłącz bloker, żeby zobaczyć zawartość?
Jak mi bardzo zależy na treści to wtedy tam wyłączam blokera ale najczęściej szukam innej stronki gdzie też przeczytam to co chcę a gdzie blokowane są reklamy