Mialam problem z Bliskim Wschodem. Ale trafiony przez eliminacje.
Komplecik.
Też miałem problem.
8/10 a złe szwedzki mediator oraz Bask…Ja mialem problem z otwarciem tego quizu.Udalo się dopiero na telefonie…Chyba pierwszy raz w życiu
10/10 Też miałem problem z otwarciem quizu, ale za drugiem razem się udało. Drugą zagwozdką była Hiszpania i też udało się trafić. Pozostałe bez problemu.
Bask to bardzo barwna postać.
Od terrorysty po polityka. Zadna nowosc chyba?
Psy na nim wieszaja, uwiklany w kilkanaście procesow, swoje odsiedzial, jeden z architektow porozumienia ETA - rząd centralny, naturalny (bo jeszcze zyje) wróg wszystkich organizacji zrzeszajacych ofiary terroryzmu i partii obecnie opozycyjnych (jak się żrą między sobą to w jego przypadku sa zgodni).
Smartfona masz???
Bingo!
Taki prezent który własnie staram sie zagospodarować
Tutaj jednak pozostanę przy lap topie
Czyli przed przeznaczeniem nie uciekniesz.
Forum nie ma osobnej wersji ma telefon i korzystanie z niektorych funkcji bywa utrudnione.
Telefon to dla kogoś z lepszym wzrokiem.No i oczywiście,przyda sie w pracy
ale to raczej dla kandydatow na samobojcow usiłujących oglądać filmy na tym urządzeniu
Tylko 7/10
Pokonał mnie jakiś Szwed, przywódca ETA i niestety prezydent USA (ale to podchwytliwe było bo dwóch z nich było zaangażowanych w wojne w Wietnamie)
Nawet możnaby sie kłócić bo L.Johnson eskalował [kolejne słowo"hit"?] znacznie bardziej.
Zaczęło się od Kennedyego, ale w świadomości spolecznej funkcjonuje Johnson.
8/10!
Najniższy ton potas - pierwiastek taki,
mieszka w Hiszpanii, gość nie byle jaki…
Narząd wzroku, facet Barbie wspak.
Mieszka w Hiszpanii, choć u nas jest tak.
Odpadam, temat mi daleko obcy, i nic mądrego nie wniesie w moje życie, internet ledwo żyje, 5 dni nie miałem. Sory taki klimat i życie
Z nudów przy sprzątaniu 9 dobrze, padłem na członku ETA. Ech brak mi pamięci, dla was niby proste, a dla mnie to chistoria kulawa
Ale nasza pani szeryfa Baskiem nie jest… A nawet Baskową, też nie…
Ale czasem grożna, niczym ETA