Polski aktor to brzmi dumnie?

Wyobrażacie sobie Holoubka albo Konwickiego w reklamie McDonaldsa? Niedawno nie wyobraziłbym sobie Olbrychskiego w reklamie Biedronki…
Czy to skutek czy powód, że nie mamy gwiazd… ikon?

1 polubienie

Tak, ale byś tego nie jadł
Co do Olbrychskiego?
Przereklamowany

2 polubienia

Chodzi o idee… Czy ikoną może być aktor, który reklamuje fastfood?

2 polubienia

Kasa misiu, kasa… i to nie byle jaka…
Za pieniądze ideały sięgają bruku…

6 polubień

Fastfoodem sie nie otrujesz
Ale jeść to na okrągło?

1 polubienie

Bo szczurzyno - kocino- psina smakuje wielu…

1 polubienie

Nie wyobrażam sobie Holoubka w reklamie, ale jego synową widzę :grin:

Olbrychski już dawno nie świeci swoim blaskiem, a żyć z czegoś trzeba.

Skoro Robert Lewandowski reklamuje to i owo, czemu nie może tego zrobić aktor?

Wyżej sobie cenię grę aktorską M. Kondrata niż Olbrychskiego, a jak wiemy… :wink:

2 polubienia

Są gorsze reklamy. Mógłby np. reklamować bank. :wink:

4 polubienia

Nie piszcie głupotek o Olbrychskim, bo przez długi czas byłam jego fanką, a w Azji Tuhajbejowiczu normalnie się zakochałam i płakałam prawie jak mu robiono krzywdę.
Młodziutki nie jest a żyć z czegoś trzeba.

4 polubienia

Powód - covid, skutek/efekt - trochę hajsu. Od kilku miesięcy nasi rodzimi aktorzy nie mają okazji do zarobku. Nowych filmów “się nie nakręca”, teatry na skraju opłacalności/upadłości - więc nie ma co się dziwić. Ja akurat ten “uczynek” jestem w stanie zrozumieć. Duma dumą ale do gara trza coś włożyć!

3 polubienia

Kwestia ceny. Tak to działa.

2 polubienia

Za taką fuchie, to kilka saganów można zapełnić, ale rację masz. To nie są ukradzione pieniądze i trzeba kimś być, żeby takie zarobić.

2 polubienia

A czemu tu się dziwić?
Dzisiaj aktorzy tam pracują,gdzie znajdą scenę w końcu…
Moim ulubieńcem jest…?
/wpisałam w wyszukiwarkę hasło:
polscy aktorzy
gdybyście widzieli kto mi się tam wyświetlił…/

2 polubienia

@bibant kużwa, że też mi nikt nie zaproponuje żadnej reklamy - choćby Media Markt-u. Na pewno nie byłabym gorsza od tego kogoś (co obecnie reklamuje) a na pewno jeb…bym robotę i doczekała w spokoju emerytury :slight_smile:

3 polubienia

Aktorzy są aktorami

2 polubienia

Mileiśmy wiele gwiazd a wziecie udzialu w reklamie,jest czymś ubocznym niemniej wiekszą hańbą jest branie udziału w wielu wspolczesnych produkcjach.Poza tym,nie zawsze trzeba byc półgłówkiem ktory zaczyna tańczyć na widok proszku do prania…
W Anglii najlepsze,pomysłowe,czasem wrecz fantastyczne reklamy to reklamy banków jak np. moje ulubione z Halifax.Tam przewijają sie twarze aktorow i czesto,sportowców…

2 polubienia

Z bankami to bym uwazala :face_with_head_bandage::sneezing_face::nerd_face::partying_face:

1 polubienie

Oczywiście.
Ale po pierwsze,mam na mysli jakość i pomysłowość reklam,która w Polsce,o ile sie orientuje,jest zupelnie nieznana.Moze poza fajnymi reklamami z Markiem Konradem
Po drugie we wspolczesnym świecie,bankowość jest jedna z najwazniejszych stron życia.Tylko idiota lub czlowiek zyjący w lesie z jagód,o to nie dba.
Ja jestem juz od 14 lat,związany z jednym bankiem i bardzo sobie to chwale.Nie było nawet najmniejszego powodu do narzekania.

2 polubienia