Wyobrażacie sobie Holoubka albo Konwickiego w reklamie McDonaldsa? Niedawno nie wyobraziłbym sobie Olbrychskiego w reklamie Biedronki…
Czy to skutek czy powód, że nie mamy gwiazd… ikon?
Tak, ale byś tego nie jadł
Co do Olbrychskiego?
Przereklamowany
Chodzi o idee… Czy ikoną może być aktor, który reklamuje fastfood?
Kasa misiu, kasa… i to nie byle jaka…
Za pieniądze ideały sięgają bruku…
Fastfoodem sie nie otrujesz
Ale jeść to na okrągło?
Bo szczurzyno - kocino- psina smakuje wielu…
Nie wyobrażam sobie Holoubka w reklamie, ale jego synową widzę
Olbrychski już dawno nie świeci swoim blaskiem, a żyć z czegoś trzeba.
Skoro Robert Lewandowski reklamuje to i owo, czemu nie może tego zrobić aktor?
Wyżej sobie cenię grę aktorską M. Kondrata niż Olbrychskiego, a jak wiemy…
Są gorsze reklamy. Mógłby np. reklamować bank.
Nie piszcie głupotek o Olbrychskim, bo przez długi czas byłam jego fanką, a w Azji Tuhajbejowiczu normalnie się zakochałam i płakałam prawie jak mu robiono krzywdę.
Młodziutki nie jest a żyć z czegoś trzeba.
Powód - covid, skutek/efekt - trochę hajsu. Od kilku miesięcy nasi rodzimi aktorzy nie mają okazji do zarobku. Nowych filmów “się nie nakręca”, teatry na skraju opłacalności/upadłości - więc nie ma co się dziwić. Ja akurat ten “uczynek” jestem w stanie zrozumieć. Duma dumą ale do gara trza coś włożyć!
Kwestia ceny. Tak to działa.
Za taką fuchie, to kilka saganów można zapełnić, ale rację masz. To nie są ukradzione pieniądze i trzeba kimś być, żeby takie zarobić.
A czemu tu się dziwić?
Dzisiaj aktorzy tam pracują,gdzie znajdą scenę w końcu…
Moim ulubieńcem jest…?
/wpisałam w wyszukiwarkę hasło:
polscy aktorzy
gdybyście widzieli kto mi się tam wyświetlił…/
@bibant kużwa, że też mi nikt nie zaproponuje żadnej reklamy - choćby Media Markt-u. Na pewno nie byłabym gorsza od tego kogoś (co obecnie reklamuje) a na pewno jeb…bym robotę i doczekała w spokoju emerytury
Aktorzy są aktorami
Mileiśmy wiele gwiazd a wziecie udzialu w reklamie,jest czymś ubocznym niemniej wiekszą hańbą jest branie udziału w wielu wspolczesnych produkcjach.Poza tym,nie zawsze trzeba byc półgłówkiem ktory zaczyna tańczyć na widok proszku do prania…
W Anglii najlepsze,pomysłowe,czasem wrecz fantastyczne reklamy to reklamy banków jak np. moje ulubione z Halifax.Tam przewijają sie twarze aktorow i czesto,sportowców…
Z bankami to bym uwazala
Oczywiście.
Ale po pierwsze,mam na mysli jakość i pomysłowość reklam,która w Polsce,o ile sie orientuje,jest zupelnie nieznana.Moze poza fajnymi reklamami z Markiem Konradem
Po drugie we wspolczesnym świecie,bankowość jest jedna z najwazniejszych stron życia.Tylko idiota lub czlowiek zyjący w lesie z jagód,o to nie dba.
Ja jestem juz od 14 lat,związany z jednym bankiem i bardzo sobie to chwale.Nie było nawet najmniejszego powodu do narzekania.