Pomocy!

Co z rym cholerstwem zrobić???

Nie pamiętam logowania

FB to zuo a ja nie bede Cie do zua namawiac…

A co tam jest bo mi się nie wyświetla?

Tam wyświetla się moja startowa srona fb.

Co to zuo?

zuo=zlo

Tam jest do kliknęcia “Nie pamiętasz hasła?”.,to sobie można kliknąć,ale jak loginu się nie zna to nie wiem…
Już wiem.Nie pamiętasz hasła i tam wpisać swój nr telefonu lub adres mailowy!

2 polubienia

Aha! Takam niedomyślna :joy:

1 polubienie

Nie wiem. Staram się pamiętać takie rzeczy i się nie wylogowywać

2 polubienia

Ale tam nie ma “zaloguj” tylko karta płatnicza a moja jest nieczynna

1 polubienie

Żadnych kart. Chyba że chcesz dać się okraść

3 polubienia

Ja tam mam po kilka kont, z czego wiekszosc martwe, bo sobie nie zapisywalam hasel :confused: Mozesz nowe zalozyc i ten..

1 polubienie

Podejrzanie to wygląda. Pokaż link do tej strony, niby Facebooka. Skopuj i wklej go tutaj. To może być jakaś fałszywa strona. Oryginalny adres do fejsa jest bardzo prosty: www.facebook.com
Kliknij.
Na tej stronie wołają o podanie karty? :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Tak, i masz rację że podejrzanie. Adres przekopiowałam i wstawiłm w “pomocy”. A wyszło to, co wyszło.

2 polubienia

Dwa lata temu na telefonie wyskoczył mi fałszywy fb. Na szczęście szybko znalazł się ktoś kto w porę mi w tym pomógł.

4 polubienia

Biednych emerytów z emerytura z krajów Beneluxu nie ruszają ..

2 polubienia

Biednych krajów Beneluxu. :winking_face_with_tongue:

2 polubienia

No dobla… Jak sytuacja wygląda obecnie? Odzyskałaś dostęp do swojego konta? Nie trzymaj już w niepewności, bo włosy na plecach mi siwieją z nerwów… :blush: :innocent: :smiling_face_with_horns: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :winking_face_with_tongue:

Niestety nie nie ma wyjścia…

Nadal nie rozumiem, ech. Skorzystałaś z mojego linku do fejsa i podpowiedzi innego usera, jak odzyskać dostęp do konta, podając swój adres mailowy lub telefon, zarejestrowany wcześniej w aplikacji?!