XD
Byle nie na lakier.
Przednia szyba
Mimo, że zdarza mi się czasami dostać mandat za parkowanie, to nie widzę problemu z taką “karą”, o ile będzie sprawiedliwa (np. za zaparkowanie blokujące chodnik na amen.
ogolnie wlasnie tego w Polsce nie lubie - ludzi zachowujacych sie jak ten kierowca.
swoja droga na usprawiedliwienie moze tylko sluzyc to, ze policja polska tez jest mocno zagubiona w swojej roli.
w cywilizowanym kraju takiej pyskowki by nie bylo. trabnalby, policja umozliwila przejazd i po co nerwy i jezyki strzepic?
To jest Polska
wiem, ja tylko skomentowalam co o tym mysle.
agresja rodzi agresje.
policji to nikt na calym swiecie nie lubi, ale nie wszedzie sie na nia otwarcie pluje.
Coś mnie przed chwilą pokusiło i obejrzałem ten filmik. Teraz szczerze żałuję, ponadto bardzo współczuję osobom, którym takie rzeczy imponują. Autor tych wymiocin ma wyraźne braki intelektualne i ewidentne kompleksy na podłożu dysfunkcji płciowych lub niedostatków genitalnych, które zamiast leczyć u odpowiedniego specjalisty lub psychologa, tudzież chirurga, w kretyński sposób odreagowuje na ulicy w roli jakiegoś pseudo szeryfa. Dno.
Są lepsze sposoby, np. po rosyjsku
Albo po brazylijsku !
Ten rosyjski sposób mnie rozbawił jak rzadko. W takim działaniu widzę prawdziwy rosyjski duch.
Ten rosyjski sposób to rzecz jasna ustawka.
Mam wrażenie, że oba.
Ale, na własne oczy widziałem już parę niezłych cyrków z powodu parkowania w miejscu nie tym co trzeba.
Za parkowanie nie popieram, ale za to życzę jak najgorzej tym wszystkim debilom, którzy nie potrafią otworzyć drzwi tak, żeby nie obić zaparkowanego obok auta. Bezmyślność to jedna z najgorszych cech.
Zasadniczo to po prostu uzbroic sie w cierpliwosc i glosno trabic. W koncu znajdzie sie wlasciciel, albo sasiedzi nie wytrzymaja i wezwa policje z dzwigiem do odholowania