Popierasz bohaterską postawę klientki?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Idiotyczna kara

maseczke zakladam

1 polubienie

Bo się boisz kary, pewnie jak większość.

nie boje sie kary
uwazam to za rodzaj umowy spolecznej

1 polubienie

Wczoraj w Biedronce ochroniarz zwrócił mi uwagę, że za nisko mam maseczkę, a sam miał zasłonięte tylko usta, bez nosa. Podciągnąłem trochę moją maseczkę.

1 polubienie

wladza alienuje

@harmonik I nie zwróciłeś mu uwagi? No nie wierzę!

Nie zawsze i nie ze wszystkimi jest sens dyskusji. Nic mnie nie kosztowało to podciągnięcie maseczki, bo i tak przez nos oddycham.

1 polubienie

@harmonik Ale przecież ty jesteś wojownikiem o bezmaseczkową wolność dla wszystkich, piszesz o tym wciąż i wciąż i… potem podciągasz maskę? Nie… No…

Mam swoje ambitne cele i plany, i swoje pomysły na sukces. Zmieniłem już cały ludzki świat, gdy przeciągnąłem na stronę Solidarności kilka milionów wahających się pracowników państwowych zakładów pracy, gdy zetknęli się z nadawanymi przez radiowęzły zakładowe z moimi argumentami na rzecz demokratycznych zmian w Polsce, co zapoczątkowało zmiany w całym obozie marksistowskim, czyli na całej Ziemi.

1 polubienie

@harmonik Niczego Ci nie odbieram i nie umniejszam - Twoje zasługi są niepodważalne. Z tym całym ludzkim światem bym jednak nie przesadzała: a Chiny, Korea, Kuba i wszystkie mało przyjazne politycznie obszary na Ziemi?

1 polubienie

Tam nie rządzą ludzie złej woli, nawet odwrotnie. Po stronie socjalizmu opowiadają się lepsi ludzie. Gorzej, jeśli myślą jednostronnie, i nie dopuszczają innych argumentów, np. takich, że nie istnieje zysk w ekonomii, i że ludzie są niewłaściwym, nieharmonijnym, barbarzyńskim, szkodliwym gatunkiem na Planecie, która jest żywym Stworzeniem, przy którym ludzie to nieharmonijne, patologiczne, przygłupowe mikroby.

@harmonik I znowu kopiuj wklej? Ludzką szujowatość mamy już uświadomioną w pełni…

Nie jestem pewny, co masz na myśli przez “kopiuj, wklej”. Oczywistość, słuszność moich poglądów?

@harmonik Że ciągle piszesz o tym samym i tak samo niezależnie czy w temacie, czy obok tematu czy w ogóle w odległej od tematu galaktyce. Wygląda jakbyś to kopiował i wklejał: w każdym pytaniu to samo i tak samo. Dobra jesteś oświecony a my przy Tobie także doznaliśmy oświetlenia więc nie trzeba nas już przeświecać bo spłoniemy z nudów i irytacji…

Zawsze możesz z daleka omijać moje rematy. Ja nie żyję dla pier*ół i ogłupiania, lecz dla załatwienia konkretnych, najważniejszych spraw.

@harmonik Dobrze, że teraz się trzymasz odpowiedzi na pytanie. Tak trzymać! Chcesz innych uświadamiać więc licz się z tym, że ktoś też będzie miał ochotę coś Ci uświadomić.

Chiny, Korea i Kuba to przeciez harmonijne swiaty :wink:
no, prawie

1 polubienie