- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
0 głosujących
Idiotyczna kara
maseczke zakladam
Bo się boisz kary, pewnie jak większość.
nie boje sie kary
uwazam to za rodzaj umowy spolecznej
Wczoraj w Biedronce ochroniarz zwrócił mi uwagę, że za nisko mam maseczkę, a sam miał zasłonięte tylko usta, bez nosa. Podciągnąłem trochę moją maseczkę.
wladza alienuje
Nie zawsze i nie ze wszystkimi jest sens dyskusji. Nic mnie nie kosztowało to podciągnięcie maseczki, bo i tak przez nos oddycham.
@harmonik Ale przecież ty jesteś wojownikiem o bezmaseczkową wolność dla wszystkich, piszesz o tym wciąż i wciąż i… potem podciągasz maskę? Nie… No…
Mam swoje ambitne cele i plany, i swoje pomysły na sukces. Zmieniłem już cały ludzki świat, gdy przeciągnąłem na stronę Solidarności kilka milionów wahających się pracowników państwowych zakładów pracy, gdy zetknęli się z nadawanymi przez radiowęzły zakładowe z moimi argumentami na rzecz demokratycznych zmian w Polsce, co zapoczątkowało zmiany w całym obozie marksistowskim, czyli na całej Ziemi.
@harmonik Niczego Ci nie odbieram i nie umniejszam - Twoje zasługi są niepodważalne. Z tym całym ludzkim światem bym jednak nie przesadzała: a Chiny, Korea, Kuba i wszystkie mało przyjazne politycznie obszary na Ziemi?
Tam nie rządzą ludzie złej woli, nawet odwrotnie. Po stronie socjalizmu opowiadają się lepsi ludzie. Gorzej, jeśli myślą jednostronnie, i nie dopuszczają innych argumentów, np. takich, że nie istnieje zysk w ekonomii, i że ludzie są niewłaściwym, nieharmonijnym, barbarzyńskim, szkodliwym gatunkiem na Planecie, która jest żywym Stworzeniem, przy którym ludzie to nieharmonijne, patologiczne, przygłupowe mikroby.
Nie jestem pewny, co masz na myśli przez “kopiuj, wklej”. Oczywistość, słuszność moich poglądów?
@harmonik Że ciągle piszesz o tym samym i tak samo niezależnie czy w temacie, czy obok tematu czy w ogóle w odległej od tematu galaktyce. Wygląda jakbyś to kopiował i wklejał: w każdym pytaniu to samo i tak samo. Dobra jesteś oświecony a my przy Tobie także doznaliśmy oświetlenia więc nie trzeba nas już przeświecać bo spłoniemy z nudów i irytacji…
Zawsze możesz z daleka omijać moje rematy. Ja nie żyję dla pier*ół i ogłupiania, lecz dla załatwienia konkretnych, najważniejszych spraw.
@harmonik Dobrze, że teraz się trzymasz odpowiedzi na pytanie. Tak trzymać! Chcesz innych uświadamiać więc licz się z tym, że ktoś też będzie miał ochotę coś Ci uświadomić.
Chiny, Korea i Kuba to przeciez harmonijne swiaty
no, prawie