Wtedy bys mial prawo interweniowac.
Mowienie o tym,ze takie osoby zyja,zyly i z6c beda pos5od ludzi,to zadna katastrofa.
Fakt troch zbytnio sie promuje te srodowiska,ale jak narazie nie ma nakazumbys sie pichylil grzecznie.
A co bedzie czas pokaze.
Łapaj złodzieja!
Za takie gadanie i wręcz nawolywanie do gwałtów to powinieneś stąd wylecieć na dożywotnim banie.
Nie raz nienawisc nas zniszczyla, zniszczy i teraz…
Można głosić swoje poglądy ale tak by unikać mowy nienawiści i nawoływania do nienawiści.
Mile widziane również argumenty.
Ja też nie trawię obnoszenia się z innością ale daleki jestem od stosowania gazu i kopniaków. Nie tędy droga.
Poprawność polityczna zależy czasem od charakteru i doświadczeń życiowych. Niektórzy panowie są na tyle przystojni, że być może byli nagabywani przez gejów i stąd ta ich niechęć do nich. Ja akurat mam łatwiej, bo nigdy żaden gej mnie nie nagabywał, więc nie mam powodu, by ich nie lubić.
Mnie też nie. Mam wilcze oczy więc trzymaja sie z dala by nie stracić jedynek.
Generalnie bycie homo jest modne. Mają już swoje programy o modzie, robią z nimi reality show, liczą się w świecie kina. Nawet jakaś seria iPhonów ma mieć tęczowe jabłuszko na znak tolerancji. Także świat zmierza w stronę wolności jednostki. Żyj jak chcesz. Walcz o swoje prawa. Do Polski też to przyjdzie. Kwestia czasu. Na razie mamy dość skuteczny falochron w postaci kościoła i prawicowego rządu ale to nie będzie trwało wieczność.
Musimy się pogodzić z tym że nie wszyscy są praktykującymi katolami, hetero i białej rasy. Ludzkość jest różnorodna. Nie zamkniemy się na świat. Nie otoczymy granic kapliczkami i zasiekami. Nie postawimy tam oddziałów narodowców.
Juz Cie pytalam o te demoralizacje. Jesli ktos jest hetero to nie da sie przerobic. To jest orientacja z jaka czlowiek sie rodzi a nie choroba czy grzech. Czyli jest i nienawisc i niedoinformowanie.