Czy na tym forum trzeba być wyłącznie poprawnym politycznie, by nie zostać zniszczony przez miłośników LGBT?
Nie. Poglady można głośić dowolne, o ile nie jest to mowa nienawiści. Ten kto napisze np. “katole do gazu” będzie potraktowany tak samo jak ten, który do gazu wysyła żydów lub gejów.
nie, trzeba tylko udowodnic swoje racje uzywajac czegos wiecej niz komunalow
Homoseksualiści powinni trafić do więzienia za demoralizacje społeczeństwa
A gdy napisze, że geje powinni siedzieć za demoralizacje społeczeństwa? To jest wg Was mowa nienawiści?
a co? boisz sie zagrozenia? przeciez to cioty
Nie, w szkołach uczą jak to fajnie być gejem
Wszyscy mężczyźni powinni iść do więzienia za gwałcenie kobiet. W końcu kobiety są w 99% lub wiecej gwałcone przez mężczyzn, więc wszystkich mężczyzn należy zamknąć w więzieniu za gwałty.
Kobieta lubi być trochę gwalcona
Zapewne jesteś kobietą, skoro wiesz co gwałcona kobieta czuje?
Poza tym nie każdy mężczyzna jest gwalcicielem, natomiast każdy gej lubi być ladowany w odbyt, czego nie rozumiesz?
Już wiem. Jesteś gejem, skoro tak dobrze wiesz co geje lubią.
Żadna kobieta Ci się do tego nie przyzna, ale lubią być trochę gwalcone i lubią stawiac opór
A Ty kiedy się przyznasz, że jesteś gejem?
" A co innego robią geje?
Może mi jeszcze wmowisz, że w parach homoseksualnych rodzi się więcej dzieci niż w hwteroseksualnych?
Czy Ty z episkopatem masz cos wspolnego?
Dla mnie bardziej szokujaca informacja bylo to,ze Polska pod wzgledem bezpieczenstwa,jest na 27miejscu w UE.
A wiec najwieksze zagrozenie,dla obywateli,pomimo,ze nie przyjmuje Polska uchodzcow,ktorymi tak niektorzy strasza.,nie znajacnosobisvie ani jefneho,tulko ksrmiac sie nienawisvia rozsiewana przez roznego typu oszolomow.
A Ty może mi wmówisz, że nie jesteś kryptogejem? Przecież każdy wie, że metodą na “łapaj złodzieja” kryptogeje najbardziej walczą z LGBT.
Nie, nie lubię ładować w męskie odbyty i wmawiać innym, że to normalne i powinno się o tym mówić dzieciom, nie
Niedługo będzie obowiązek całowania kolegi na lekcjach wychowania seksualnego