Wykładowca zwraca się do studentów:
- Osoba, która odpowie na moje następne pytanie, ma zaliczone zajęcia i może iść do domu.
Ktoś z sali rzuca w tym momencie długopis pod nogi prowadzącego. - Kto to zrobił?!
- Ja. Dziękuję, do widzenia.
Egzamin z anatomii na studiach medycznych. Przyniesiono dużą skrzynię z narządami ludzkimi przykrytą prześcieradłem. Student wkłada rękę pod prześcieradło, maca i po dotyku ma zgadnąć, jaka to cześć ciała. Jeśli zgadnie, zdaje egzamin.
Wchodzi pierwszy student wkłada rękę pod prześcieradło, maca i mówi:
- Wątroba.
Wyciąga. Sprawdza. Zdał. Wchodzi drugi, wkłada rękę, maca i mówi: - Śledziona.
Wyciąga, nerka. Nie zdał.
Wchodzi studentka, wkłada rękę pod prześcieradło, maca, przesuwając rękę w prawo i w lewo. Mówi: - Kiełbasa.
Egzaminatorzy się uśmiechnęli. Patrzą dziewczyna niczego sobie. Dali jej drugą szansę. Dziewczyna maca przesuwając rękę znowu w prawo i w lewo i mówi: - Kiełbasa.
- Proszę pani - mówi jeden z egzaminatorów - Gdzie u człowieka jest kiełbasa? Dajemy pani jeszcze jedną, ostatnią szansę.
Studentka zdenerwowana maca, przesuwając ręką w prawo w lewo, znowu w prawo, w lewo krzyczy sfrustrowana: - NO, KIEŁBASA!
- Proszę wyciągnąć - mówi egzaminator.
Studentka wyciąga, patrzy… i rzeczywiście kiełbasa.
Egzaminatorzy popatrzyli na siebie zdziwieni i jeden mówi: - Ty Franek, to czym my wczoraj tę drugą flachę zagryzali?
W barze kowboj pyta się lesbijki;
- kim jesteś?
- Lesbijką.
- Ok. A kto jest, lesbijka?
- No wiesz, ja, gdy rano wstaję, myślę o seksie z kobietą. Co bym nie robiła, przez cały dzień myślę o seksie z kobietą, a jak kładę się spać też myślę o seksie z kobietą. A ty, kim jesteś?
- Hm…, myślałem, że kowbojem ale teraz już wiem, że też jestem lesbijką…
Uprasza sie Autorke o pomalowanie sobe kolorku!!! I pytanie: czy moga byc dwie odpowiedzi “kolorowe”? Bo jesli tak, to prosze dla Birbanciny…
Niesamowite WRECZ!
To ja chyba tez jestem lesbijkiem)))
Ach Ty lesbijku, dobrze wiedziec…
I jeszcze sie cieszysz…
@Bocca-Lupo DZIEKUJE!
To nie ja, to @okonek, drugi mecz oglądałam
Aaa, to zaraz podziekuje tez Rybci…
@okonek DZIEKI ZA KOLORKI!!!
"Przychodzi synek do mamy i pyta się:
– Mamo, dlaczego ty jestś biała, tato jest biały, a ja jestem czarny?
– Synek, impreza była taka że ciesz się że nie szczekasz…"
Ale pewnie, kiedy byl noworodkiem, to piszczal…
Wnuczek do dziadka:
- Powiedz mi dziadku, jak wyglądała twoja noc poślubna?
Dziadek na to: - Na trzeci dzień rano…
- Hej dziadku, dziadku - przerywa mu wnuczek. - Powiedz, jak wyglądała noc poślubna, a nie trzeci dzień.
- Toż mówię. Na trzeci dzień rano…
- Ale jak to było z nocą? - znów zniecierpliwiony wnuczek przerywa dziadkowi.
- Cicho bądź i słuchaj! Na trzeci dzień rano babka mówi: Wyciągaj, bo mi się siku chce!