Ja się tylko mogę domyślać, dlaczego ale pewności to nie mam ![]()
Ale u niego rano nie jest.
To dlaczego tak grymasi? ![]()
Bo w tych całych Kanadach, to oni jakieś dziwne pory mają. Nie mylić z selaramy. ![]()
Nie ma obawy. Z portkami też nie pomylę ![]()
Która tam teraz może być godzina?
A może go obudziliśmy?
Bo teraz pora na pory, a nie na portki.
Pffff… A co Ty myślisz, że mi portki w głowie? Przecież widzisz, że nie śpię ![]()
Portki w głowie? No pewnie, że nie. One, te portki na dupę są, na nie na głowę. ![]()
Chiba se drugie kawe zrobie…
Dobrze, że mi powiedziałeś na co są, to chociaż będę wiedziała, żeby ich na głowę nie zakładać ![]()
Pewnie, że zrób drugą kawę.
Bo do środka głowy wcisnąć się ich nie da. ![]()
Kawa zrobiona.
Skoro tak piszesz, to znaczy, że… piszesz… ![]()
Czekaj czekaj, a Ty nie masz żadnych przeciwwskazań sercowych na większe ilości kawy?
Bo chciałam Ci uświadomić, że do środka głowy, to wszystko da się wcisnąć ![]()
@elsie jak tu wpadnie, to zrobi nam kęsim, że te głowy nas rozbolą. Za ten radosny nasz spam.
Albo i nie zrobi. ![]()
Przeciwwskazań zdrowotnych to ja mam tyle, że się już w tem pogubiłem.
Do głowy niby wcisnąć się wszystko da, ale te portki, to marnie to widzę.
Przypomniałaś mi, jak kiedyś w odległych czasach szwagrowi dżinsy zmoczyłem i na mokro taką kulkę wielkości jabłka z nich uskuteczniłem, kiedy z siostrą żony gościł u nas.
Niestety, rozwiązać się tego nie dało i do domu wracał w moich.
Szwagrowi dżinsy zmoczyłeś? To Ty w jego dżinsach chodziłeś? Nie zdążyłeś do toalety?
Elsie jest bardzo tolerancyjna. Odpuści nam ![]()
Wiedziałem, że tak to zinterpretujesz, o Ty niedobra…! ![]()
Szwagier kąpieli zażywał, jego żona skradła te dżinsy z łazienki, że niby plecy mu myła, a ja w kuchni dokonałem dzieła. ze zlewu korzystając.
W ogóle, to wesołą kompanią byliśmy. Kiedy ja się kąpałem, to obie z żoną ze 3 kilo mąki do wanny mnie wsypały. ![]()
Birbuś, kiedy to wcale nie było złośliwe, tylko tak to zrozumiałam ![]()
Ale że mąkę? Chciały Cię wybielić czy co? A klej Ci się nie zrobił w wannie? ![]()
Wiem, ze niezłośliwe. ![]()
Klej się zrobił i musiałem po tej kąpieli włosów z klaty się pozbyć i nie tylko z klaty. ![]()
Aaaaa… To teraz już wiem po co Ci to zrobiły
Bo pewnie dobrowolnie nie chciałeś się pozbywać kędziorków
A tak, to już musiałeś ![]()
Niekoniecznie. One to zrobiły dla ogólnej wesołości. W tamtych czasach kłaki nikomu nie przeszkadzały. Jeżeli zaś rozchodzi się o tę wesołość, to w tej rodzinie, przy różnych imprezach trzeba było się dobrze pilnować, jeden drugiemu z entuzjazmem tę wesołość czynił. Mógłbym w temacie dłuższą nowelę napisać. ![]()
My mamy podobnie ale nie aż tak. No i towarzystwo mamy też takie… W każdym razie też rożne (delikatnie mówiąc) psikusy sobie robimy do tej pory.