Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, tak mnie strasznie wątroba boli!
Na to lekarz: - A pije Pan? - Pije, ale nie pomaga!
- Panie doktorze, każdej nocy śnią mi się nagie dziewczęta, jak wbiegają
i wybiegają z pokoju… - I chce pan, żeby ten sen się nie pojawiał?
- Nie, tylko chciałem spytać, co zrobić, żeby one tak nie trzaskały drzwiami

Młoda i atrakcyjna lekarz geriatra bada sędziwego dziadka. Po kilku minutach badania orzeka: - Musi pan przestać się onanizować
- Dlaczego??
- Bo próbuje pana przebadać…

Przychodzi facet do lekarza, wystawia “swoją męskość” na stole, i nic nie mówi.
–Co jest? Boli? - pyta lekarz.
– Nie - odpowiada facet.
– Za duży?.
– Nie - odpowiada facet.
– Za mały?
– Nie.
– No to co jest?
– Fajny, nie?

Do gabinetu ginekologicznego wchodzi młoda kobieta, w środku zastała dwóch mężczyzn w białych fartuchach. - Ja na badania.
- Niech się pani rozbierze.
Najpierw jeden z mężczyzn ją przebadał, a potem drugi. - I co? W porządku? - pyta pacjentka.
- Nic złego nie zauważyliśmy, ale niech pani lepiej poczeka na lekarza, bo my tu tylko okna malujemy.
Co można zdjąć z pielęgniarki w czasie dyżuru w szpitalu? Lekarza.
Najpierw kończysz medycynę, a potem - śmiechu warte! ![]()
Jak ciężki to może być trudne… ![]()
Ja robie odwrotnie, najpierw ide do lekarza potem sprawdzam w google. Co prawda jeden z lekarzy pierwszego kontaktu, a tu znieniaja sie dosc czesto, ochrzcil mnie pani internet, ale to ni ze wzgledu na portale zdrowotne, a wybieral sie na wakacje do Polski a w Warszawie i Krakowie byl.
Po obejrzeniu ilus tam linkow w koncu wybral Trojmiasto z wypadem do Malborka. Zadowolony byl.
To Ty mu za biuro turystyczne dobrze zrobiłaś… ![]()
Bo ja chodzace biuro turystczne ![]()
![]()
Biurko turystyczne przesuwne… ![]()
Wsrod moich rozlicznych kursow dyplomowany przewodnik wycieczek (zagranicznych) tez znajdziesz.![]()
A ja wloczykij jestem i wole sobie sama zorganizowac wycieczke, ewentualnie sprawdzic czy nie da sie pod jakas podczepic ze wzledu na tansze srodki transportu czy noclegi.
Ten doktorek wybral zorganizowana trase o tym profilu, slusznie sie domyslajac, ze po hiszpansku w Polsce bedzie mu trudno.
No, proszę! ![]()