Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, tak mnie strasznie wątroba boli!
Na to lekarz: - A pije Pan? - Pije, ale nie pomaga!
- Panie doktorze, każdej nocy śnią mi się nagie dziewczęta, jak wbiegają
i wybiegają z pokoju… - I chce pan, żeby ten sen się nie pojawiał?
- Nie, tylko chciałem spytać, co zrobić, żeby one tak nie trzaskały drzwiami
Młoda i atrakcyjna lekarz geriatra bada sędziwego dziadka. Po kilku minutach badania orzeka: - Musi pan przestać się onanizować
- Dlaczego??
- Bo próbuje pana przebadać…
Przychodzi facet do lekarza, wystawia “swoją męskość” na stole, i nic nie mówi.
–Co jest? Boli? - pyta lekarz.
– Nie - odpowiada facet.
– Za duży?.
– Nie - odpowiada facet.
– Za mały?
– Nie.
– No to co jest?
– Fajny, nie?
Do gabinetu ginekologicznego wchodzi młoda kobieta, w środku zastała dwóch mężczyzn w białych fartuchach. - Ja na badania.
- Niech się pani rozbierze.
Najpierw jeden z mężczyzn ją przebadał, a potem drugi. - I co? W porządku? - pyta pacjentka.
- Nic złego nie zauważyliśmy, ale niech pani lepiej poczeka na lekarza, bo my tu tylko okna malujemy.
Co można zdjąć z pielęgniarki w czasie dyżuru w szpitalu? Lekarza.
Najpierw kończysz medycynę, a potem - śmiechu warte!
Jak ciężki to może być trudne…
Ja robie odwrotnie, najpierw ide do lekarza potem sprawdzam w google. Co prawda jeden z lekarzy pierwszego kontaktu, a tu znieniaja sie dosc czesto, ochrzcil mnie pani internet, ale to ni ze wzgledu na portale zdrowotne, a wybieral sie na wakacje do Polski a w Warszawie i Krakowie byl.
Po obejrzeniu ilus tam linkow w koncu wybral Trojmiasto z wypadem do Malborka. Zadowolony byl.
To Ty mu za biuro turystyczne dobrze zrobiłaś…
Bo ja chodzace biuro turystczne
Biurko turystyczne przesuwne…
Wsrod moich rozlicznych kursow dyplomowany przewodnik wycieczek (zagranicznych) tez znajdziesz.
A ja wloczykij jestem i wole sobie sama zorganizowac wycieczke, ewentualnie sprawdzic czy nie da sie pod jakas podczepic ze wzledu na tansze srodki transportu czy noclegi.
Ten doktorek wybral zorganizowana trase o tym profilu, slusznie sie domyslajac, ze po hiszpansku w Polsce bedzie mu trudno.
No, proszę!