Poranny sucharek

image

4 polubienia

Klasyk.
-Panie Prezesie, SMS przyszedł.
-Niech wejdzie.

wyslesz-mi-swoje-zdjecie-w-staniku

8 polubień

Fotka w staniku wybitnie poprawiła mi nastrój!!! :rofl:

3 polubienia

:grinning:

:grinning:

6 polubień

Świetne!!! :joy:

1 polubienie

Kochanie wyrzuć śmieci !, kurde dopiero co usiadłem !, a co do tej pory robiłeś ?, leżałem

Kupiłem córce pianino na urodziny i myślałem że będzie grać. ale nie wyszło.
Wiesz podobnie było u mnie, gdy kupiłem teściowej walizkę ! też nie wyszła

Kolego postaw piwo !, przecież się nie przewróciło :grin:

Toś ty już wyszła za mąż he ?, no tak, już rok temu, i co szczęśliwy ten twój chłop, Spróbowałby nie być !

Rozbitek na bezludnej wyspie wyciąga z wody dziewczynę, która dopłynęła do brzegu trzymając się beczki, od dawna pan tu żyje, a od 15 lat !, sam ?, Tak sam !, to teraz będzie miał pan to, czego panu najbardziej brakowało - zagadnęła gościa podrywając. Niemożliwe - w tej beczce jest piwo ?

Kto jest najlepszym matematykiem na świecie ? Kobieta : dodaje sobie urody, odejmuje lat, mnoży dzieci, dzieli łoże.
A jaki jest najniebezpieczniejszy pocisk na świecie ? Kobieta : wpada w oko, rani serce, szarpie nerwy, dziurawi kieszeń i wychodzi bokiem

80 latek ożenił się z 20 latkom i noc poślubną spędzają w hotelu, i wśród personelu trwają zakłady czy pan młody przeżyje noc poślubną ?, nad ranem na schodach do recepcji pojawia się na drżących nogach, słania się trzymając poręczy panna młoda !, co się stało - pyta recepcjonistka ? a panna płaczliwym głosem mówi - jak mówił ! że oszczędzał 50 lat, to myślałam że ma na myśli pieniądze !

Egzamin na prawo jazdy, egzaminator zadaje pytanie kursantowi: ma pan skrzyżowanie równorzędne - pan w samochodzie osobowym, z lewej tramwaj, a z prawej karetka pogotowia na sygnale, kto ma pierwszeństwo ? - Motocykl !, panie jaki motocykl ! tu jest pana samochód, tu tramwaj a tu karetka !. Skąd się wziął motocykl ? no z lusterka - motocykle są wszędzie

3 polubienia

Super!!! Bardzo proszę @okonek o kolorek!!! Dziękuję!