Poranny sucharek

i uzupełnienie:

6 polubień

6 polubień

I dogódź tu takiemu… :grinning:

Rodzina za stołem. Obiad. Syn bez apetytu gmera widelcem w talerzu.
Ojciec:

• Jedz, jedz! Bo ci siusiak nie urośnie!
    Żona:
  • Daj dzieciakowi spokój! Sam byś lepiej jadł!
    :plate_with_cutlery:

Jest siedmiu krasnoludków. Mają 7 butelek mleka i 6 ogórków. Czego nie dostanie jeden krasnoludek?
Sraczki!!!
:plate_with_cutlery:

image

5 polubień

Ufff, jeszcze takich problemów nie mam! :joy: Ale teraz widzę: za oknem pełne słonce, czyli spacer obowiązkowy. Może uda mi się trafić na otwarty zakład fotograficzny…

2 polubienia

-Jedz wnusiu, jedz …
-Przecież jem Babciu.
-Ty nie jesz! Ty żresz!!!

6 polubień

Nietypowa babcia… :grinning:

Trzej ludożercy umówili się w sobotę na grilla.
Dwaj już rozpalają ogień.
Pierwszy piecze smakowite kobiece udko.
Drugi przyniósł duże i muskularne męskie ramię z łopatką.
W końcu nadchodzi trzeci kanibal, niesie urnę z prochami.
– Coś Ty przyniósł? A gdzie mięsko? – pytają koledzy.
– Ja mam dietę, dzisiaj tylko „gorący kubek".
:grinning:

7 polubień

:rofl:

1 polubienie

Przebiłaś! :joy:

2 polubienia

Znałem to inaczej w końcówce - I nadszedł trzeci kanibal, który przyniósł trumnę. Coś ty teraz przyniósł !, znowu konserwa !

2 polubienia

Pewna para w średnim wieku z północnej części USA, zatęskniła w środku zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na Florydę i zamieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop i pojechał dzień wcześniej, po zameldowaniu się poszedł do pokoju, a tam stoi komputer i postanowił wysłać maila do żony, pomylił się w adresie i mail trafił do wdowy po pastorze w Houston. która wróciła właśnie z pogrzebu męża i chciała sprawdzić w komputerze jakie są jeszcze kondolencje ! od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem, i przeczytał na ekranie ! - Moja ukochana żono ! jestem już na miejscu, wiem że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości odemnie, teraz mają tu komputery i wolno wysłać maila do najbliższych, właśnie się zameldowałem, wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro, o nic się nie martw, cieszę się na spotkanie z tobą, mam nadzieję że twoja podróż będzie równie bezproblemowa jak moja, tu na dole naprawdę jest gorąco, pozdrawiam i czekam

3 polubienia

W tej wersji też znam! :sweat_smile:

A to miała kobieta przeżycie… :joy: