Żona otrzymuje sms od męża;
– Kochanie, straszny pech mnie się zdarzył, bo po wypłacie wstąpiłem z kolegami na małe piwko, ktoś kichnął i zrobili nam tu kwarantannę w aż do dowołania…
Ale człowiek miał farta!
Kobieta dzwoni do mężczyzny.
- Andrzej pamiętasz, że dzisiaj przyjeżdża moja mama? Mam nadzieję, że wyniosłeś śmieci i pozmywałeś naczynia jak kazałam? I pamiętaj, że to Ty dzisiaj odbierasz dzieci!
- Słucham?
- O przepraszam, pomyliłam numer.
- Jezu jak się cieszę, że nie jestem Andrzej
Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:
-Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
-Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!
-Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie radził przygotować się na najgorsze.
Racja!
Rozumienie względne…
Przy piwie rozmawiają dwaj znajomi, ciekawe dlaczego mi dali ksywkę Dżin ? - pewnie że wszystko mogę !, Nie stary - gdy tylko ktoś odkręci korek butelki ty się nagle pojawiasz !
Małżeństwo jest jak rozprawa w sądzie ! - wszystko co powiesz może być wykorzystane przeciwko tobie !
Dziewczyna do chłopaka podczas walentynkowego spaceru - Ach jaki piękny wieczór, aż się chce odetchnąć pełną piersią !, No to już trudno oddychaj tym co masz !
Rozmawiają dwie przyjaciółki - ty Mariola dlaczego tyle jesz ?, skoro ciągle powtarzasz że dbasz o linię !, Bo linia powinna być gruba i wyrazista
Mąż zabiera żonę do klubu, a tam koleś wywija tańce, break dance, salta, stawia drinki ludziom. Nagle żona mówi do męża - widzisz tego lwa parkietu he, 25 lat temu mi się oświadczył i dałam mu kosza wybierając ciebie !, na to mąż odpowiada - wygląda na to że jeszcze nie przestał świętować kosza
Jak to mawiała moja babcia - najlepszym zajęciem dla rąk jest : liczenie pieniędzy - usuwa ono bóle stawów, przywraca normalne ciśnienie, łagodzi ból zębów i głowy, poprawia wzrok, wygląd zewnętrzny i warunki mieszkaniowe
Świetne!