Poranny sucharek

image

6 polubień

Skoro ludzie chodzą w dziurawych spodniach, to dziury w skarpetkach nie powinny już nikogo dziwić.

5 polubień

Nie ma to jak solidnie znoszone jeansy. :wink:

5 polubień

:joy: :joy: :joy:

3 polubienia

4 polubienia

Dobre! :smiley:

1 polubienie

A ja mam taką jedną parę gra :stuck_out_tongue:
Na działce rozerwałam takie jedne dżinsy (nówki sztuki) podczas ogniska.
Zapakowałam je do szafy z myślą, że coś z nimi zrobię, bo jak tu z taką dziurą łazić…
Aż tu nagle… moda nastała w sam raz dla mnie i moich spodni :smiley:
Rozerwałam jeszcze bardziej dziurę na kolanie wyjmując artystycznie rozchełstane nitki, wywierciłam drugą (żeby nie wyglądały na podróby :sunglasses:) i miodzio !
Przechodziłam w nich z pół zeszłorocznego sezonu chyba :wink: :stuck_out_tongue:

4 polubienia

Tobie się to podoba? Zdecydowanie lepiej wyglądałaby bez tych strzępów :slight_smile:

4 polubienia

He, he, też tak uważam!!! :joy: :joy: :joy:

2 polubienia

Nie nadążam za waszą modą :thinking::crazy_face: jednak mnie to nie razi, za takie dziury w spodniach to dało lanie + procenty od lania na zaś by pamiętać że trzeba szanować

2 polubienia

Ja rozumiem podniszczone dżinsy do których ma się sentyment. Skoro są modne, to można nosić nawet z dziurami. Ale kupować nowe ze sklepu z gotowymi dziurami? Postarzanie produktu? Tak jak z drukarką: ma słyużyć dwa lata, dokładnie tak długo, jak długo jest na nią gwarancja. A już następnego dnia ma się zepsuć, by klient kupił nową. Ruch w interesie :frowning:

3 polubienia

Znaczy się, że niby z gołym tyłkiem po ulicy miała by chodzić? :wink:

2 polubienia

Masz rację: nic tak nie podnieca jak golizna troszeczkę zakryta…

3 polubienia

Golizna całkiem odkryta też zacnie działa. :sweat_smile:

1 polubienie

Na ulicy TEŻ?

1 polubienie

Podejrzewam, że golizna na ulicy również działa. :wink:

1 polubienie

Jesteś mężczyzną, muszę Ci uwierzyć… :innocent: Ale sprawdzę jak działa: kiedy będzie ciepło wyjdę na golasa. No i się okaże.
PS jeśli nie bedę się odzywać to znaczy że ubrali mnie w kaftanik… :money_mouth_face:

2 polubienia

To niedorzeczność jakaś. Ktoś się chce rozebrać, to go na siłę w kaftanik ubierają? Co za czasy. :grin:

4 polubienia

a na tym zdjęciu ma zakryty? :wink:

1 polubienie

Zależy o które zdjęcie Ci chodzi. Na jednym są tylko sandały, wiec trudno jednoznacznie coś więcej stwierdzić. :grin:

2 polubienia