Poseł pobił policjanta?

Dałam dział polityka.
60 letni posel wylaczyl z akcji wyszolonego policjanta?

A wszystko w świetle “esesmanskich błyskawic” i zakrwawionymi rękami.
Kiedy Bereza Kartuska?

Słyszałem o tym wczoraj… Najpierw że komunista został pobity przez policję XD a później widzę go w Sejmie nawet bez śladów na twarzy… A jeszcze później mówi już że został pchnięty szarpany itp… Niektórzy pewnie samym wyglądem prowokują xd

1 polubienie

Widac kolego, ze nie wiesz co to ZOMO?
Jakos odwaznych gliniarzy na “marszu wolnosci” nie bylo.
Ale na kobiety i straszych ludzi sie znalezli? I do tego ofermy batalionowe potykajace sie o wlasne nogi?
Dzis radzilabym bez prowokacji.

1 polubienie

Że co? Przecież to na marszu 11 listopada policja biła uczestników

Czy uczestnicy bija policje?
Tylko tam nie bylo kobiet, dzieci i starcow.

1 polubienie

Nie no tam na pewno były dzieci kobiety starcy i kochające się małżeństwa z dziećmi w jakimś procencie … Ale wiem o co ci chodzi… Rozmawiamy tylko o tych uczestnikach o ktorych mówi propaganda medialna z lewej strony… Jak co roku zresztą.
A przecież policja nie bije nikogo od tak… A nie wierzę że wierzysz ze nie ma tam prowokacji w stronę policji przez jakieś wk… ajace babska… Nawet wczoraj widziałem jakiś filmik z protestów z 3 młodymi Gimbuskami które zachowywały się jakby przyszły tam bo każdy idzie, a przy okazji porobić sobie jaja… A nie dlatego że obchodzi ich jakąś aborcja…

Gbyby rządy były, jakie być powinny, nie byłoby takich demonstracji.

Kto sieje wiatr, zbiera burzę, a ryba psuje się od głowy.

Za to wszystko Kaczyński może podziękować tylko sobie, mocno na to pracuje przez 5 lat.

2 polubienia

Tylko 5 lat?
On na to pracuje duzo dluzej.
Gdyby nie bylo Smolenska przacowalby dalej…
Ten czlowiek brnie w paranoje, a ta wbrew twierdzeniom wirusologow jest zarazliwa.

2 polubienia

Ponad połowa głosujących przed pięcioma laty dała mu tę możliwość. Niestety, ale im pasuje to, co wyrabia PiS.

3 polubienia

Pasuje im to co wyrabia PiS bo nie wiedzą co wyrabia, wiedzą tylko to co im do ucha sączy pisowska propaganda. Pasują im efekty tego co wyczynia PiS bo ich nie rozumieją, nie wiedzą dokąd to idzie, ku czemu dąży.
Praworządność to nie jest słowo którego znaczenie jest powszechnie znane. Co znaczy jego przestrzeganie i co się kryje za nieprzestrzeganiem praworządności. Zupełnie podobnie jak z takim dziwnym tworem jak Trybunał Konstytucyjny.

2 polubienia

Wielu ludzi, zbyt wielu, tęskni za PRL…

2 polubienia

Żal mi tych kobiet. W ciągu najbliższych 3 lat niczego dla siebie nie wywalczą.
Takie protesty połączone z przepychankami z psiarnią w czasie pandemii niczego dobrego nie przyniosą. Przegrywają obie strony sporu.