Postepujaca islamizacja Zakopanego?

Na razie kapliczki, a kiedy meczet?

Turystyka to biznes który nie patrzy na narodowość i wyznanie

2 polubienia

Nie zawsze, choc to juz gałąź przemyslu, wiec liczy sie zysk…
Bialy wielblad ba Krupowkach?
I dywaniki modlitewne wzor parzenice?

17397178392527414799638410164590

1 polubienie

Gorale zawsze najbardziej kochali dutki, tak że. …

2 polubienia

Po nas choćby potop…Głowna zasada debili.
W pólnocnych Włoszech,doczekali sie ,swego czasu,gdy jakiś islamski burmistrz [kto go wybrał???] domagał się by oczyścić miasto i aby sie stało czysto islamskie.Oriana o tym pisała…Szczegóły muszę sobie przypomnieć.
Tak więc,ostrożnie z tą siekierką!Meczet jest kwestią czasu.A jesli do tego dojdzie,powstanie gmina.A to jest początek wszelkiego zła.

2 polubienia

W Hiszpanii, jeszcze przed covidem i za rzadow nielubianych przec Ciebie socjalistow muzulmanom odebrali lokalny kanal telewizyjny.
No coz, islamizacja zeszla do netu.
Na ile jest on inwigilowany? W Hiszpanii od lat stan gotowosci jest ustawiony na tylko odrobine mniej niz maksymalny.
Ale sa Ceuta i Melilia - a tam na ulicu latwiej chyba o arabski, zwlaszcza Melilia.

1 polubienie

Nie jestem ortodoksem i dopuszczam łaskawie,istnienie normalnych socjalistów.Tym,o których wspominasz,postawiłbym piwo!
Dawno nie miałem po temu okazji ale muszę przypomnieć iż zawsze uważałem iż towarzystwo tych drani,wydawało mi sie ciekawsze i bardziej rozrywkowe niż tych z innych opcji.
Wszystko sie usrało po tęczowej nawałnicy :exploding_head:
I może to dobrze że przestałem,po 1997?
Byłbym dzisiaj działaczem albo politykiem,zamiast człowiekiem…

1 polubienie

Amo niestery ta cala halasliwa teczowa trzódka zepsula co mogla.
Dlatego ja od wojujacych feministek wole sufrazystki.
A szlag mnie trafia jak homo domagaja
sie specjalnego traktowania.
Albo są ludźmi, albo chca byc maskotkami? Wtedy wole psa albo kota.

3 polubienia

Edit oczywiscie pisze to z punktu widzenia mieszkanca Hiszpanii, gdzie ci ludzie maja swoje prawa i nikomu do tego kto z kim? Natomiast Polska? To moze jednak zaczac od praw kobiet i zezygnowac z parytetow na siłę? Bo cos te panie ministry u Tuska to rekordy biją.
Po ch… nam minister do spraw polityki senioralnej, a wlasciwie ministra?
Dawno glupszego pomyslu nie bylo?

Sufrażystki darzę najwyższym szacunkiem.Ich wysiłek i,przede wszystkim odwagę.Warto czasem prześledzić,jak wiele im kobiety ale i my,wszyscy,zawdzieczamy!
Fenomen w najnowszej historii.
Zestawianie tych pustaków a często i zwykłych dziwek,razem z bohaterkami przełomu XIX i XX wieku to plucie w twarz ich wysiłkowi i postawie.
Nie dziwi bo czyż dzisiaj nie pluje sie w twarz ofiarom nazizmu,nazywając faszystami,byle ulicznego pajaca i jego fiutów?
Czy kiedykolwiek historia,aż tak szła na skróty?

3 polubienia