Potraficie sobie wyobrazić, że w nagrodę za prawidłowe, harmonijne odżywianie

wyłącznie dojrzałymi, słodkimi owocami drzew i krzewów, z niekoniecznym dopijaniem surową wodą, tą “H2O - najniezwyklejszą substancją świata” (wg Pietrianowa) uzyskujemy widzenie żyjących zmarłych w postaciach duchowych, i że to samo uzyskują harmonijne stworzenia DSHN-u?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

Z głodu bywają omamy.

4 polubienia

Opychając się dojrzałymi, słodkimi owocami drzew i krzewów, na pewno nie głodujesz.

I puchlina glodowa… :grin:

1 polubienie

Nie puchlina tylko, tłuszcz żebra powypycha. :shushing_face::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Czyli z wyobraźnia nie macie za bogato, @birbant i @elsie

Ojej, a je jem jablka! Czyli dlatego jestem gruba… :joy:

1 polubienie

No coz
Nie kazdemu jest dane
Jak w pacierzu: amen!

1 polubienie

Toż, przecież, szujowato nieharmonijny jestem, więc z wyobraźnią za bogato u mnie nie jest.

3 polubienia

Na pewno nie od harmonijnych jabłek, lecz od pozostałego, nieharmonijnego żarcia.

…jeszcze jak te dojrzałe, słodkie owoce drzew i krzewów wytworzą w swem harmonijnym wnętrzu najzwyklejszą substancję świata, jaką jest alkohol, to po ich konsumpcji nie takie zwidy są możliwe.

3 polubienia

Misie koala tak maja od urodzenia prawie. Ale w swej harmonijnosci poszly dalej bo nie owoce a eukaliptusowe liscie i pedy przerabiaja w brzuszkach.

3 polubienia

A jak ty sie odzywiasz?

2 polubienia

Jeszcze nie w pełni harmonijnie, bo zdarza mi się z diabłami przegrywać, co niweczy wcześniejsze osiągnięcia.

2 polubienia