to łotry, barbarzyńcy spod ciemnej gwiazdy?
Posłuchajcie, jak ci zbrodniarze niezdrowo kaszlą w mniej więcej połowie filmu, jak by już mieli koronawirusa, a mimo to dalej pastwią się nad tymi harmonijnymi, mordowanymi stworzeniami.
to łotry, barbarzyńcy spod ciemnej gwiazdy?
Posłuchajcie, jak ci zbrodniarze niezdrowo kaszlą w mniej więcej połowie filmu, jak by już mieli koronawirusa, a mimo to dalej pastwią się nad tymi harmonijnymi, mordowanymi stworzeniami.
Masz sporo racji. Człowiek to często bestia. I nie trzeba szukać przykładów w Azji. Wystarczy poczytać o okrucieństwie naszych rodaków w stosunku do zwierząt. Ale też w stosunku do partnerek/żon, czy własnych, rodzonych dzieci, które z natury powinien kochać.
Kaszleć to ja też kaszlę, a psów i kotów nie jadam…
Ale oddychając niezdrowym dymem tytoniowym i jedząc mięso i ryby, zadajesz gwałt swemu zdrowiu.
A czy ja mówię, że papierosy są zdrowe??? W oskrzelach mi się gotuje (świetuje piećdziesięciolecie palenia). To jedna z najgłupszych rzeczy jaką zarobilam…
@elsie, na barbarzyństwie, ludzkość nie powinna daleko zajechać, i to się obecnie wypełnia, tak że proponuję wybranie mnie przewodnikiem Polski i ludzkości, abym zaprowadził nowy porządek.
Ju z chyba lepiej Ty niż Kaczor…
Człowiek to nowotwór TEJ ziemi.