Powrót Zio(b)rro?

Nie tak dawno rzuciłem pytanie: Gdzie się podział minister sprawiedliwości i prokurator w jednym? Zniknął kompletnie z mediów na czas długi. Żadnych komentarzy gdy ograniczano prawa… jak kamień w wodę czy Macierewicz przed wyborami zniknął :slight_smile:
Napisałem wówczas, że zniknął dokładnie wówczas gdy minister Woś zachorował na Covid. Ziorro ie było nawet na obchodach smoleńskich :open_mouth:

Wczoraj wrócił do mediów, po około 3 tygodniach. Dziś powrócił Woś.
Nie będę sprawdzał, ale tak z pamięci rzuciłem, bo zastanowiła mnie ta nieobecność.

Ale może ktoś wie, że ja się mylę? W ogóle: Tęskniliście za panem ministrem w trzech osobach?

1 polubienie

Ziobre to kiedys powiesza za poslednie ziobro

2 polubienia

Za ziobro to była śmierć zgodna z kodeksem…

Na razie zmierzają w kierunku, że się będą w piwnicach chować przed suwerenem z pochodniami :slight_smile:

Prawo i zerro? Trace poczucie homoru😜

1 polubienie

Ja dziś nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem prezesa z maseczką i wyciągniętą łapką

3 polubienia

Rusza się coś w związku ze starą aferą FOZZ. Na Kaczyńskich ciąża duże podejrzenia że są jej beneficjentami. Ziobro z Kamińskim na razie pilnują aby spod dywanu nic sie nie wyłoniło, ale swoje ugrywają. Może wyszli z cienia bo coś chcą od prezesa wytargować.
Takie moje przypuszczenia.

2 polubienia

Zero ma teraz nowe zadanie. Ściga medyków którzy nie stawili się w robocie mimo skierowania od wojewody.

1 polubienie

Nie zartuj? Szuka ochotnikow?

1 polubienie

Nie ochotników, tylko na podstawie swojej niezgodnej z konstytucją ustawy, zmuszają ludzi do walki z wirusem.

Sarkazm, zerro szuka ochotnikow z poboru

1 polubienie