Wystąpiłem o usunięcie stąd mojego konta. 3majcie się w nadchodzących niełatwych czasach.
Tere-fere. Wrócisz szybko, miłość do nas nie pozwoli Ci odejść
Wiedz Zbigu, że dawałeś temu forum tą unikalną esencję oryginalnej egzotyki i nikt nie będzie w stanie Ciebie zastąpić. Życzę Ci powodzenia w pozapytamowej rzeczywistości.
PS. Jak Ci będzie nuda doskwierać, wpadnij trochę podręczyć moderatorów.
Gdybyś tak o 50% poskromił swą nieokiełznaną fantazję, oderwanie od rzeczywistości i agresję językową to podpisałbym się pod @czarny_rycerz’em.
Więc życzę Ci wesołych, spokojnych, zdrowych świąt.
Ja tez to zrobiłem.Nie potraktowano mnie poważnie
Nawet nie wiem czy istnieje taka mozliwość…
Tak przed swietami mnie na bezrobocie wysylasz?
Nie odchodź! Przecież tu tylko lizanie sobie dup zostanie gdy ciebie zabraknie… XD
- Zostan z nami na zawsze
- Niech spada na drzewo
0 głosujących
Nie wytrzymasz. Wrócisz szybko w następnym harmonijnym wcieleniu. Jako owoc.
Muszka owocowka
Sorry, @Colins02, to nie było do Ciebie.
Możesz się pławić z benaskiem w waszej szujowatości i bezmyślności.
MASZ RACJĘ Z PRZYGŁUPAMI OBRAŻAJACYMI CIĘ SIĘ NIE DYSKUTUJE! MOŻNA SIĘ CO NAJWYŻEJ Z NICH PONABIJAĆ ALE NA POWAŻNIE NIGDY TRAKTOWAĆ! kARMA DO KAŻDEGO WRÓCI! Z OSOBNA.
@humoreska Kto nazywa pozostałych użytkowników “przygłupami” nikogo nie obraża i żadna tam karma do niego indywidualnie nie powróci. …
@Antykwa łoł niemożliwe co jo czytom Jak @Harmonika kamieniowali to się bezczelnie tylko przyglądałeś z boku: i cieszyłeś jak głupi do sera :O, bo przecież on ci kiedyś podobno doyebał to ty się cieszysz, że teraz ktoś nieustannie to robi za ciebie ? i to dzień w dzień. Bo to takie fajne i etyczne…Twoja moralność sięgęła teraz DNA, ( nie o kwas tu chodzi, choć to tyż kwas) bo nagle gdy zobaczyłeś pytanie, że chce gość o nicku Harmonik odejść i pożegnał się kulturalnie jak Człowiek ( lecz nie z wszystkimi) bo ma już cię dość, ( czemu się naprawdę nie dziwię, bo jesteś po prostu szujowaty i podły, co widać teraz wyraźnie w tej twej nie tylko powyższej odpowiedzi) to czując się współodpowiedzialny za to zło, szukasz nagle ukojenia…???
i życzysz mu kuźwa jeszcze fałszywych wesołych świąt
.
Zapamiętaj jedno, gdybyś ty sam był inny niż jesteś byłbyś lubiany przez nas, a tak to nie jesteś. Jesteś bo jesteś a jak cię nie ma, to nie jest źle. Nikt za tobą nie zatęskni, nie zapłacze gdy znikniesz stąd na zawsze… Zmień się, na co czekasz? I nie psiocz tyle, bo zostaniesz w tyle, tzn . wypadniesz z gry o nazwie życie gdy na placu boju zostaniesz nagle kuźwa sam, sam jak gruby palec u nogi. I doznasz trwogi. Tego ci życzę serdecznie w nowym roku. Ja humoreska. Braku wsparcia od innych. Byś wreszcie coś zrozumiał na stare lata . Że sam bez sitwy jesteś ZEREM.
A jak masz roślinki w domu to pozwól im sobie rosnąć w takich kierunkach w jakich chcesz by rosły a od ludzi z forum wara z durnymi ‘pouczeniami’! Pouczać możesz swoją matkę czy wnuśkę, ale nie kogoś obcego i starszego od ciebie ! Od kogoś, od kogo mógłbyś się wiele nauczyć. Ale ty wolisz spać. Śmiechu warte te twe dyrdymały.
“”“@waranzkomodo Ty przygłupie”“” czy ja coś takiego do Ciebie napisałam personalnie (?) kiedykolwiek? Czy wbijałam dzień w dzień w twoje pytania i urządzałam sobie pośmiewisko z ciebie? Czy umyślnie szydziłam, znieważałam, gnoiłam dla samego tylko faktu, że ktoś jest i jest INNY niż ty, czy twój kolega czy koleżanka? czy prowokowałam ciebie umyślnie miesiącami do wybuchu złości potęgowanej też wulgaryzmami przy współudziale sitwy i czy potem cieszyłam się że tego kogoś zbanowano jeszcze? jakoby był ON sam winny sobie temu stanu rzeczy że jest taki jaki jest i że ma akurat wokól właśnie m.in. ciebie? – jest sobą, jest po prostu sobą. Uszanuj to, bo on krzywdy nikomu nie robi z buciorami tobie w pytanie raczej nie włazi i nie psioczy w waszych pytniach jak wy w jego! to wy syf robicie i macie jeszcze czelnośc mieć pretensje ze odreagowujecie swe szujowate życie cisnąc w jego pytania swą szujowatością Ja na to odpowiadać nie musze, bo odpowiedź znam. Karma do mnie za to nie wróci. Co do tego nie mam wątpliwości… żadnych
a czy do ciebie wróci sama się przekonasz, nic mi do tego.
No i zapodaj może których userów miałam dokładnie na myśli pisząc o tych ‘przyglupach’, skoro jesteś taka przewidująca i przemądra i mniemasz ze ja wrzucam wszystkich do jednego wora ( jak ty).? Nie moge się doczekać…
Także jak sama widzisz błysnęłaś teraz w obronie niewiedzieć nawet kogo i czego, jak choinka na mych świątecznych majtkach.
@humoreska To chyba Ty napisałaś? Czy nie?
@humoreska Poniosło Cię deczko. Ale z tymi świątecznymi majtkami to nawet Ci wyszło! Z kolegą @harmonik - iem droczę się od dawna - on wcale taki święty nie jest - może Ci kiedyś opowie - w każdym razie piszemy sobie różne rzeczy wzajemnie: taki urok tego forum. (Przeanalizuj sobie wypowiedzi kolegi @harmonik - a : wszystkie są grzeczne, miłe, nieprowokacyjne? Prawda? Hahaha. Ok : wyżyłaś się, wylałaś zebrane w sobie żale na mnie - dobra Tobie ulżyło ale ja dalej nie mam nic do banów - nic w tej materii nie zrobię - nie do mnie te numery @humoreska. Możemy co najwyżej zmienić regulamin i szanować netykietę i obrzucać się bagnem w kategorii ring wolny.
@humoreska harmonijny kolega adwokata nie potrzebuje.
Sam sobie da rade. Udowadniajac, ze pewne aberracje umyslowe, wiek i dieta sa okolicznosciami lagadzacymi.