Pozdrawiam wszystkich, z którymi mi tu było sympatycznie

Wystąpiłem o usunięcie stąd mojego konta. 3majcie się w nadchodzących niełatwych czasach.

4 polubienia

Tere-fere. Wrócisz szybko, miłość do nas nie pozwoli Ci odejść :stuck_out_tongue:

Wiedz Zbigu, że dawałeś temu forum tą unikalną esencję oryginalnej egzotyki i nikt nie będzie w stanie Ciebie zastąpić. Życzę Ci powodzenia w pozapytamowej rzeczywistości.
PS. Jak Ci będzie nuda doskwierać, wpadnij trochę podręczyć moderatorów. :wink:

5 polubień

Gdybyś tak o 50% poskromił swą nieokiełznaną fantazję, oderwanie od rzeczywistości i agresję językową to podpisałbym się pod @czarny_rycerz’em.
Więc życzę Ci wesołych, spokojnych, zdrowych świąt.

5 polubień

Ja tez to zrobiłem.Nie potraktowano mnie poważnie :innocent:
Nawet nie wiem czy istnieje taka mozliwość…

Tak przed swietami mnie na bezrobocie wysylasz?

1 polubienie

Nie odchodź! Przecież tu tylko lizanie sobie dup zostanie gdy ciebie zabraknie… XD

1 polubienie
Czy chcesz żeby harmonik został?
  • Zostan z nami na zawsze
  • Niech spada na drzewo

0 głosujących

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Nie wytrzymasz. Wrócisz szybko w następnym harmonijnym wcieleniu. Jako owoc.

1 polubienie

Muszka owocowka :wink:

1 polubienie

Sorry, @Colins02, to nie było do Ciebie.

Możesz się pławić z benaskiem w waszej szujowatości i bezmyślności.

MASZ RACJĘ Z PRZYGŁUPAMI OBRAŻAJACYMI CIĘ SIĘ NIE DYSKUTUJE! MOŻNA SIĘ CO NAJWYŻEJ Z NICH PONABIJAĆ ALE NA POWAŻNIE NIGDY TRAKTOWAĆ! kARMA DO KAŻDEGO WRÓCI! Z OSOBNA.

1 polubienie

@humoreska Kto nazywa pozostałych użytkowników “przygłupami” nikogo nie obraża i żadna tam karma do niego indywidualnie nie powróci. …

2 polubienia

@Antykwa łoł niemożliwe co jo czytom :open_mouth: Jak @Harmonika kamieniowali to się bezczelnie tylko przyglądałeś z boku: i cieszyłeś jak głupi do sera :O, bo przecież on ci kiedyś podobno doyebał to ty się cieszysz, że teraz ktoś nieustannie to robi za ciebie ? i to dzień w dzień. Bo to takie fajne i etyczne…Twoja moralność sięgęła teraz DNA, ( nie o kwas tu chodzi, choć to tyż kwas) bo nagle gdy zobaczyłeś pytanie, że chce gość o nicku Harmonik odejść i pożegnał się kulturalnie jak Człowiek ( lecz nie z wszystkimi) bo ma już cię dość, ( czemu się naprawdę nie dziwię, bo jesteś po prostu szujowaty i podły, co widać teraz wyraźnie w tej twej nie tylko powyższej odpowiedzi) to czując się współodpowiedzialny za to zło, szukasz nagle ukojenia…??? :open_mouth: i życzysz mu kuźwa jeszcze fałszywych wesołych świąt :open_mouth: .

Zapamiętaj jedno, gdybyś ty sam był inny niż jesteś byłbyś lubiany przez nas, a tak to nie jesteś. Jesteś bo jesteś a jak cię nie ma, to nie jest źle. Nikt za tobą nie zatęskni, nie zapłacze gdy znikniesz stąd na zawsze… Zmień się, na co czekasz? I nie psiocz tyle, bo zostaniesz w tyle, tzn . wypadniesz z gry o nazwie życie gdy na placu boju zostaniesz nagle kuźwa sam, sam jak gruby palec u nogi. I doznasz trwogi. Tego ci życzę serdecznie w nowym roku. Ja humoreska. Braku wsparcia od innych. Byś wreszcie coś zrozumiał na stare lata . Że sam bez sitwy jesteś ZEREM.

A jak masz roślinki w domu to pozwól im sobie rosnąć w takich kierunkach w jakich chcesz by rosły a od ludzi z forum wara z durnymi ‘pouczeniami’! Pouczać możesz swoją matkę czy wnuśkę, ale nie kogoś obcego i starszego od ciebie ! Od kogoś, od kogo mógłbyś się wiele nauczyć. Ale ty wolisz spać. Śmiechu warte te twe dyrdymały.

“”“@waranzkomodo Ty przygłupie”“” czy ja coś takiego do Ciebie napisałam personalnie (?) kiedykolwiek? Czy wbijałam dzień w dzień w twoje pytania i urządzałam sobie pośmiewisko z ciebie? Czy umyślnie szydziłam, znieważałam, gnoiłam dla samego tylko faktu, że ktoś jest i jest INNY niż ty, czy twój kolega czy koleżanka? czy prowokowałam ciebie umyślnie miesiącami do wybuchu złości potęgowanej też wulgaryzmami przy współudziale sitwy i czy potem cieszyłam się że tego kogoś zbanowano jeszcze? jakoby był ON sam winny sobie temu stanu rzeczy że jest taki jaki jest i że ma akurat wokól właśnie m.in. ciebie? – jest sobą, jest po prostu sobą. Uszanuj to, bo on krzywdy nikomu nie robi z buciorami tobie w pytanie raczej nie włazi i nie psioczy w waszych pytniach jak wy w jego! to wy syf robicie i macie jeszcze czelnośc mieć pretensje ze odreagowujecie swe szujowate życie cisnąc w jego pytania swą szujowatością Ja na to odpowiadać nie musze, bo odpowiedź znam. Karma do mnie za to nie wróci.:smiley: Co do tego nie mam wątpliwości… żadnych :open_mouth: a czy do ciebie wróci sama się przekonasz, nic mi do tego.

No i zapodaj może których userów miałam dokładnie na myśli pisząc o tych ‘przyglupach’, skoro jesteś taka przewidująca i przemądra i mniemasz ze ja wrzucam wszystkich do jednego wora ( jak ty).? Nie moge się doczekać…

Także jak sama widzisz błysnęłaś teraz w obronie niewiedzieć nawet kogo i czego, jak choinka na mych świątecznych majtkach.

@humoreska To chyba Ty napisałaś? Czy nie? :thinking:

@humoreska Poniosło Cię deczko. Ale z tymi świątecznymi majtkami to nawet Ci wyszło! Z kolegą @harmonik - iem droczę się od dawna - on wcale taki święty nie jest - może Ci kiedyś opowie - w każdym razie piszemy sobie różne rzeczy wzajemnie: taki urok tego forum. (Przeanalizuj sobie wypowiedzi kolegi @harmonik - a : wszystkie są grzeczne, miłe, nieprowokacyjne? Prawda? Hahaha. Ok : wyżyłaś się, wylałaś zebrane w sobie żale na mnie - dobra Tobie ulżyło ale ja dalej nie mam nic do banów - nic w tej materii nie zrobię - nie do mnie te numery @humoreska. Możemy co najwyżej zmienić regulamin i szanować netykietę i obrzucać się bagnem w kategorii ring wolny.

@humoreska harmonijny kolega adwokata nie potrzebuje.
Sam sobie da rade. Udowadniajac, ze pewne aberracje umyslowe, wiek i dieta sa okolicznosciami lagadzacymi.