Poznajmy się?

Jako, że ta strona jest mi obca, jej działanie, funkcjonowanie itp, to napiszcie co i jak👍
Nie było mnie u Was wieki więc chętnie poczytam co słychać w pytamowym świecie :slightly_smiling_face:

Odpowiem jak linuxowcy na forach…
Było użyj szukajki.

1 polubienie

Fajnie by było, byś i sam się również przedstawił …

3 polubienia

Pytamy to taki dzienny dom seniora. Gramy w warcaby, politykujemy, komentujemy rzeczywistość, czasem się kłócimy ale tak nam dobrze.
Niektórzy biorą za dużo harmonijnych pigułek i odlatują.

4 polubienia

Gdyby było to dla mnie oczywiste, to nie byłoby tego pytania :grin:

Takie to forum - czasem blizej czatu, czasem FB.
Odchodzenie od tematu nagminne, chyba, ze ktos zastrzeze, ze sobie tego nie zyczy.

2 polubienia

Wolna miłość !
:rainbow:

1 polubienie

Kolego @Runkotik Jeżeli ta strona jest dla Ciebie obca i nas nie znasz, to ja jestem japońska gejsza… :grinning:

9 polubień

Misaki moja! Nic się nie zmieniłaś przez te lata … W końcu Cię znalazłem! :heart_eyes:

4 polubienia

Lubię odbiegać od tematu :grin::grin::grin:

1 polubienie

@birbuś ta strona jest mi obca, Wy nie :grin:

4 polubienia

Już widzę jak drobisz kroczki… choć nie powiem, peruka by ci się przydała :stuck_out_tongue:

1 polubienie

puma-70x50_3a189

Hm… Dlaczego czasami są trzy kropki i można jakby odpowiedzieć danej osobie, a w większości ich nie ma?
Jak odpowiada się tu bezpośrednio danej osobie?

1 polubienie

Ja tu z rzadka… tu wszystko takie obce jeszcze :slight_smile:

1 polubienie

To tak jak dla mnie, z tym, że ja pierwszy raz :grin::grin:

1 polubienie

Klikajac w zakrecona strzalke w prawym dolnym rogu pod postem, na ktory chcesz odpowiedziec.
Jesli chcesz mozesz tez uzyc cytowania lub bezposrednio zaprosic kogos do rozmowy uzywajac konstrukcji np. @Runkotik. Powiadomienia o odpowiedziach, polubieniach (mozna tez post oflagowac jako niewlasciwy) znajdziesz po kliknieciu w avka i dzwonek w prawym gornym rogu. Czarnej listy nie ma, ale mozna dana osobe wyciszyc na okreslony czas - nie ma wtedu mozliwosci pisania w Twoich pytaniach i Ty nie widzisz jego pytan.

2 polubienia