Możecie mi objaśnić jak to może (będzie) działać? Tak na chłopski rozum?
Na chłopski rozum,to tego co ma nadwyżkę energii rząd wykończy podatkami i tego drugiego też.
No kolejny podatek od sasiedzkiej zyczliwosci?
Na chłopski rozum widzę to tak: bierzesz wiaderko albo taczkę i jedziesz do sąsiada, by wlać trochę prądu z jego magazynu. To wszystko. Płacisz sąsiadowi przelewem, najlepiej krzakówką dwukrotnie destylowaną.
Oj , zdym destylatem? Mam w Polsce przyjaciół
Dgostali ode mne w spadku wyjazdowym? Zesraw laporatoryjny . Po lud,ku mowiac? Szklo w wiekszosci laboretiryjne. Od 1985 robi do.owe nalewki na bazie receptury 1410
Ostatnio dowiozlam daktyle i surowe figi.
Iekawa jestem czy to juz nie bedzie w spadku,
OKONEK, zrób coś z tą swoją gramatyką, nieopanowanym chaosem literówek, bo już szału dostaję czytając Twe teksty! Wwwwrrrr…
Walcze.
Telefon już kolejny raz usuniete chinskie wpływy. I gucio. Podobno polski gorszy od zapisu ideograficzndgo I Ching
Co aktualizacja to robi po swojemu. literrówki, Mam problem na pograniczu autyzmu jesli chodzi o smartfony. Szybciej dzialam niz to przekazuje?
Sorry wczoraj żegnaliśmy lato
Wiocha kurort chodzil na rzęsach
Ofiar smiertelnych nie bylo
Walcz nadal, byle skutecznie, bo inaczej nabawię się niezdrowej nerwicy. Masz ciekawe przemyślenia, ale forma ich zapisu przyprawia mnie o nerwowe drgrawki, wwwrrr…
Rozumiem.
To chyba gorzej moze byc?
Jak nakarmic kolegę @birbant ryzowa paella ,z Walencji o @collins02 salatką jarzynową
A mnie owsianką?.
Nie wiem. Ja lubię ryż i makaron. Oraz pizzę. Czerniny do ust nie wezmę, za to każde pierogi tak, oczywiście. Nawet brambory z okrasą, czyli skwarkami. Mniamu.
No ja pizzy nie jadam ale to klopot z trawieniem glutenu. Nie zabija ale powoduje dyskomfort. Żołądkowy. Nie umre, ale wole inne . Choc piwo pszeniczne mi nie szkodzi. Ale juz hiszpanskie “biale pieczywo” unikac ogilnie ? Maka ma byc ugotowana lub wypieczona. Makaron - al dente wykluczony