Prąd od sąsiada?

Możecie mi objaśnić jak to może (będzie) działać? Tak na chłopski rozum?

Na chłopski rozum,to tego co ma nadwyżkę energii rząd wykończy podatkami i tego drugiego też.

4 polubienia

No kolejny podatek od sasiedzkiej zyczliwosci?

Na chłopski rozum widzę to tak: bierzesz wiaderko albo taczkę i jedziesz do sąsiada, by wlać trochę prądu z jego magazynu. To wszystko. Płacisz sąsiadowi przelewem, najlepiej krzakówką dwukrotnie destylowaną. :hugs:

2 polubienia

Oj , zdym destylatem? Mam w Polsce przyjaciół
Dgostali ode mne w spadku wyjazdowym? Zesraw laporatoryjny . Po lud,ku mowiac? Szklo w wiekszosci laboretiryjne. Od 1985 robi do.owe nalewki na bazie receptury 1410
Ostatnio dowiozlam daktyle i surowe figi.
Iekawa jestem czy to juz nie bedzie w spadku,

OKONEK, zrób coś z tą swoją gramatyką, nieopanowanym chaosem literówek, bo już szału dostaję czytając Twe teksty! Wwwwrrrr… :smiling_face_with_horns:

Walcze.
Telefon już kolejny raz usuniete chinskie wpływy. I gucio. Podobno polski gorszy od zapisu ideograficzndgo I Ching
Co aktualizacja to robi po swojemu. literrówki, Mam problem na pograniczu autyzmu jesli chodzi o smartfony. Szybciej dzialam niz to przekazuje?
Sorry wczoraj żegnaliśmy lato

Wiocha kurort chodzil na rzęsach
:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Ofiar smiertelnych nie bylo :rofl:

Walcz nadal, byle skutecznie, bo inaczej nabawię się niezdrowej nerwicy. Masz ciekawe przemyślenia, ale forma ich zapisu przyprawia mnie o nerwowe drgrawki, wwwrrr…

Rozumiem.
To chyba gorzej moze byc?
Jak nakarmic kolegę @birbant ryzowa paella ,z Walencji o @collins02 salatką jarzynową
A mnie owsianką?.

Nie wiem. Ja lubię ryż i makaron. Oraz pizzę. Czerniny do ust nie wezmę, za to każde pierogi tak, oczywiście. Nawet brambory z okrasą, czyli skwarkami. Mniamu.

No ja pizzy nie jadam ale to klopot z trawieniem glutenu. Nie zabija ale powoduje dyskomfort. Żołądkowy. Nie umre, ale wole inne . Choc piwo pszeniczne mi nie szkodzi. Ale juz hiszpanskie “biale pieczywo” unikac ogilnie ? Maka ma byc ugotowana lub wypieczona. Makaron - al dente wykluczony

1 polubienie