czy nie?
Nie.
Skad taką bzdurę wygrzebałeś?
Dedixie mój ulubiony a Ty jesteś złodziejem samochodów w/g niemiaszków.
A niemiaszek to kazde auto ci sprzeda “nowka, prawie nie jeżdżona, garażowane, po emerycie”
Tak.Jak sprzedawał to płakał
jam jest potomek Lechitów, władca ziem nadwiślańskich, pan Ukraińców, elita inteligencji europejskiej z wolnością wyrytą głęboko w serduszku i mordą w kolorach flagi państwowej: białym czołem i czerwonymi polikami i nosem.
Taki wzorzec?
Ukraińcy są tak mało inteligentni że aż rozgrywają kacapów na froncie XD
jakby sprzetu nie mieli i info od przyjaciol to duzo by nie ugrali.
ale dobrze jest jak jest, a niech bedzie jeszcze lepiej…
Potomek Lechitów nie jest nigdy taki rozmemłany psychicznie, umie sobie znaleźć białogłowę za żonę i nie lata po psychologach. Jakiś nieudany egzemplarz jesteś.
Prawdziwi Lechici takich nieudaczników szybko pozbywali się ze swego grona.
łykasz tę propagandę ukraińską.
poza tym to nie jest kwestia inteligencji.
Ukry mają dostawy broni z połowy świata.
Tak wygląda podbój Ukrainy obecnie na mapie:
Jeszcze 3 miesiące i stracą dostęp do morza.
Jeśli Ukraina przegra, to Twoje niemiaszki będą rozpowszechniać podobną mapę, ale z Polską w roli głównej. Chcesz tego??? ruski nie poprzestaną na Ukrainie.
czemu moje niemiaszki?
Bo niemiaszki - przynajmniej rządzący Niemcy, też nie chcą pomagać Ukrainie. Z góry założyli, że Ukraina padnie, więc nie warto?
a cóż Polska pomoże, prawie tyle co nic, a tylko się naraża na guza. Niech sobie Ameryka prowadzi wojny, które możliwe, że sama współrozpętała.
Jak się będzie nam wydawać, że jesteśmy mocarstwem to się skończy tak jak z Białorusią: zaczęli się wtryniać w obalenie Łukaszenki i jaki efekt? Związek Polaków na Białorusi siedzi w więzieniu, a Łukaszenka jak był tak jest.
Oni są pod ścianą. Niemcy znaczy się.
Putin uważa sie za mistrza szachów.
Tylko, ze poswiecenie hetmana (Niemiec) bywa zagraniem pozwalajacym na uzyskanie innych.
Widac fiutin nidgy nie gral nawet w trójwymiarowego tetrisa😉
Ja co prawda z szachów zrezygnowalam na rzecz brydża, ale chetnie zagladam na takie strony